Bachelor i fødevaresystem: Management, bæredygtighed og teknologier
University of Parma
Nøgleinformation
Campus placering
Parma, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Italiensk
Studieformat
Blandet, På campus
Varighed
3 år
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Oct 2024
* https://en.unipr.it/studying/tuition-fees-and-scholarships-2020-2021
Introduktion
Mere specifikt er kursusuddannelsen rettet mod at udstyre studerende med tværfunktionelle kompetencer, der kombinerer en forståelse af forsyningskæden og sektorøkonomi og forretningsstyringsevner med den teknologiske know-how til fødevareforsyningsproduktion og -bevaring samt miljømæssig bæredygtighed. Resultatet er en tværfaglig studieplan, der fokuserer på metodologiske aspekter og basale færdigheder, som fortsat vil være nyttige i fremtiden.
Programmet giver de studerende de metoder og værktøjer, der er nødvendige for at analysere og styre strategier for landbrugsfødevarevirksomheder og -institutioner, for eksempel fødevareproduktions- og forarbejdningsvirksomheder, brandede virksomheder og kooperativer, beskyttelseskonsortier (dvs. BOB'er), moderne detailhandlere, HoReCa virksomheder, kvalitetscertificeringsfirmaer og de virksomheder, der reklamerer for fødevareprodukter i agri i Italien og i udlandet.
Fødevaresystemerne: bæredygtigheds-, ledelses- og teknologiprogrammer er delt op i tre specifikke uddannelsesveje: den første fokuserer på emner relateret til bæredygtighed; det andet om emner, der er forbundet med fødevidenskab og teknologi, mens den tredje kombinerer miljømæssig bæredygtighed med fødevareteknologi, der uddyber de emner, der er forbundet med den moderne bioøkonom. Derfor tilbydes de studerende en række muligheder; hver enkelt i stand til at give dem et færdigheds sæt, der giver dem mulighed for at gå lige ind i en nøgleposition i fødevareindustrien eller et kandidatniveau.
Specifikke uddannelsesmål kan variere, men de deler en fællesnævner. Faktisk er de alle baseret på forsvarlig metodologisk træning og de værktøjer, der er nødvendige for at få succes med forretningsstyring.
Adgangskrav
Instruktion for studerende fra italienske og EU-statsborgere .
Procedurer for tredjelandsstatsborgere .
Læreplan
The Food Systems: Sustainability, Management, and Technology bacheloruddannelsen er opdelt i tre specifikke uddannelsesveje: den første fokuserer på emner relateret til bæredygtighed; den anden om emner forbundet med fødevarevidenskab og -teknologi, mens den tredje kombinerer miljømæssig bæredygtighed med fødevareteknologi, og uddyber de emner, der er forbundet med den moderne bioøkonom. De studerende tilbydes derfor en række muligheder; hver enkelt i stand til at give dem et kvalifikationssæt, der giver dem mulighed for at træde direkte ind i en nøgleposition i agro-fødevareindustrien eller en kandidatuddannelse.
Specifikke uddannelsesmål kan være forskellige, men de deler en fællesnævner. Faktisk er de alle baseret på solid metodisk træning og de nødvendige værktøjer til at få succes med virksomhedsledelse.
Mere specifikt er kursusuddannelsen rettet mod at udstyre de studerende med tværgående kompetencer, der kombinerer en forståelse af forsyningskæde- og sektorøkonomi og forretningsledelseskompetencer med den teknologiske knowhow til fødevareforsyningsproduktion og -bevaring samt miljømæssig bæredygtighed. Resultatet er en tværfaglig studieplan med fokus på metodiske aspekter og grundlæggende færdigheder, som fortsat vil være nyttige i fremtiden.
Indlæggelser
Programresultat
Programmet giver de studerende de metoder og værktøjer, der er nødvendige for at analysere og styre strategier for landbrugsfødevarevirksomheder og -institutioner, for eksempel fødevareproduktions- og forarbejdningsvirksomheder, mærkevarevirksomheder og kooperativer, beskyttelseskonsortier (dvs. PDO'er), moderne detaildistributører, HoReCa virksomheder, kvalitetscertificeringsvirksomheder og de virksomheder, der promoverer landbrugsfødevarer i Italien og i udlandet.