Bachelor i gastronomi og kulinarisk kunst
Recep Tayyip Erdogan University
Nøgleinformation
Campus placering
Rize, Tyrkiet
Lingvistik / Sprogvidenskab
Tyrkisk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Målet med dette program; løse problemer inden for gastronomi og kulinarisk kunst; analysere, designe og forbedre service- og kvalitetsproblemer oprette karriereplaner relateret til erhvervslivet vil være i stand til at forny sig selv med bevidstheden om livslang læring; at dele og formidle viden og erfaring, at uddanne fagfolk inden for turisme, der kan lave akademiske studier om produktion af universel viden.
Efter at have afsluttet tiden til at gennemføre undersøgelsen, kan kandidaten vælge at oprette navne indbyrdes og køkkenerne i internationale mad- og drikkevareforretninger og hotelvirksomheder. En studerende, der har afsluttet sin bacheloruddannelse, kan fortsætte sin karriere som akademiker med titlen som en videnskabsmand, der udtrykker sin kandidatuddannelse og doktorgrad. Efter vellykket afslutning af dette program studerer du til kandidat- og doktorgrad i andre discipliner, der accepterer studerende fra dette felt.