Bachelor i gastronomi og madlavning
Istanbul Medeniyet University
Nøgleinformation
Campus placering
Istanbul, Tyrkiet
Lingvistik / Sprogvidenskab
Tyrkisk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Gastronomi og Culinary Arts afdeling; I løbet af det fireårige bachelorprogram er kandidaterne uddannet inden for områder som internationale køkkenteknikker, tyrkiske køkkenteknikker, mad- og drikkevareforvaltning, madvidenskab, madkultur og historie, der har al den nødvendige akademiske og aktuelle viden og praksis inden for deres område , udviklet sig inden for kulturelle og sociale områder, videnskabelig Det giver uddannelse i retning af at oplære køkkenkokke, der kan løse problemer og arbejde med metoder, kombinere al denne viden og færdigheder med universel viden og praksis og bruge dem på en måde, der vil være gavnligt for deres land og det samfund, de lever i. Udover akademiske kurser har eleverne 75 arbejdsdage praktikpladser på arbejdspladsen, som de er forpligtet til at lave i accepterede virksomheder. Det er muligt for bachelorstuderende at studere og/eller tage praktikophold på universiteter i landet og i udlandet med ERASMUS- og FARABI -programmerne.