Bachelor i gastronomi
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
Nøgleinformation
Campus placering
México, Mexico
Lingvistik / Sprogvidenskab
Spanish
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Jul 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Bachelor i gastronomi har de faglige færdigheder, der er nødvendige for deres præstationer på arbejdsmarkedet på lokalt, regionalt og nationalt niveau.
Professionelle kompetencer er de færdigheder og holdninger, der gør det muligt for kandidaten at udvikle aktiviteter i sit fagområde, tilpasse sig nye situationer samt om nødvendigt overføre hans viden, færdigheder og holdninger til nærliggende professionelle områder.
Analyse- og syntesefærdigheder, grundlæggende forskningsevner, planlægnings- og ledelsesfærdigheder, sundheds- og sikkerhedsstyring, teamwork, effektiv kommunikation, forhandlingsevner, ledelse og serviceindstilling.
Udvikle og administrere et gastronomisk koncept gennem diagnose af kulinarisk potentiale, menorteknik, repræsentativt mexicansk og internationalt køkken, finansielle og strategiske styringsværktøjer og gældende regler for at styrke den gastronomiske sektor og bidrage til områdets økonomiske udvikling.