Bachelor i integreret fødevarevidenskab
Le Cordon Bleu University Ottawa
Nøgleinformation
Campus placering
Ottawa, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Introduktion
Kombinerer kulinarisk kunst, ernæring og fødevarevidenskab
Bachelor of Integrated Food Sciences, den første af sin art i Canada, er et innovativt tværfagligt program, der leveres sammen af University of Ottawa og Le Cordon Bleu Ottawa. Programmet vil forberede fremtidige kandidater til at lede i enhver branche, hvor mad spiller en nøglerolle, herunder sundhedspleje, uddannelse, gæstfrihed, forretning eller forskning og udvikling. Kandidater fra dette program vil have en bred og omfattende forståelse af madrelateret praksis og vil være udstyret til at give strategisk ledelse og operationel vejledning i kommercielle omgivelser.
"Dette partnerskab forbinder eksperter fra to verdenskendte institutioner for at levere et unikt program, der er rettidigt og udfylder et vidensgab i branchen. Kandidater vil have færdighederne og erfaringen til at være førende i enhver branche, hvor mad spiller en rolle."
Aurélien Legué - Le Cordon Bleu Ottawa Chef Instruktør