Bachelor i matematik og teknologi
University of Parma
Nøgleinformation
Campus placering
Parma, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Blandet, På campus
Varighed
3 år
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Oct 2024
* https://en.unipr.it/studying/tuition-fees-and-scholarships-2020-2021
Introduktion
Programmet
Gradskursen i fødevidenskab og teknologi er designet til at give kandidaterne god grundlæggende og praktisk viden inden for de vigtigste sektorer inden for fødevarevidenskab og teknologi. Kandidater vil erhverve operationelle kompetencer for tekniske og ledelsesmæssige faglige roller og til støttende aktiviteter inden for kontrol af fødevareforarbejdning og produktion i industrier, laboratorier og tjenester i fødevareproduktionssektoren.
Ved afslutningen af kurset erhverver kandidater i madvidenskab og teknologi:
- God grundlæggende viden i matematik, fysik, kemi og biologi til praktiske aktiviteter i fødevareindustrien.
- Tilstrækkelig mestring af den videnskabelige metode for at anvende basale og operationelle kompetencer til løsningen af problemer og til udviklingen af innovativ teknologi i fødevareproduktionskæden og industrien.
- God teoretisk og operationel viden om kernefagene i fødevaresektoren med særlig henvisning til produktionsteknologier, fødevarekomponenter og mikrobiologiske elementer, sikkerhed, ernæringskvalitet, hygiejne og organoleptisk kontrol; viden anvendt til sektorens økonomiske aspekter i forhold til markedet og til styring af produktionsselskaber, forarbejdning og markedsføring af fødevarer.
- Kendskab til menneskers ernæringsprincipper for sundhedsforebyggelse og -beskyttelse.
- Kendskab til fødevarelovgivning.
- Dyb bevidsthed om det faglige og etiske ansvar og i stand til at evaluere den sociale og miljømæssige virkning af fødevaresektorens aktiviteter.
- Beherskelse af mindst et europæisk sprog ud over italiensk: Engelsk bruges generelt inden for det specifikke ekspertiseområde og til udveksling af generel information.
- Gode kapaciteter, hovedsageligt erhvervet gennem praktikophold og / eller på-job-uddannelse, til at arbejde både autonomt og i grupper, tilpasse sig arbejdsmiljøet og dets udvikling.
Adgangskrav
Gradskurset er åbent for et begrænset antal studerende. Valget baseres udelukkende på gymnasiets endelige karakter og kronologiske rækkefølge.
Instruktion for studerende fra italienske og EU-statsborgere .
Procedurer for tredjelandsstatsborgere .
Læreplan
Programmet
Kandidatuddannelsen i fødevarevidenskab og -teknologi er designet til at give kandidater god grundlæggende og praktisk viden inden for hovedsektorerne inden for fødevarevidenskab og -teknologi. Kandidater vil erhverve operationelle kompetencer til tekniske og ledelsesmæssige faglige roller og til støttende aktiviteter inden for kontrol af fødevareforarbejdning og produktion i industrier, laboratorier og tjenester i fødevareproduktionssektoren.
Indlæggelser
Galleri
Programresultat
Ved afslutningen af kurset vil kandidater i fødevarevidenskab og -teknologi erhverve:
- God grundlæggende viden i matematik, fysik, kemi og biologi til praktiske aktiviteter i fødevareindustrien.
- Tilstrækkelig beherskelse af den videnskabelige metode for at anvende grundlæggende og operationelle kompetencer til løsning af problemer og til udvikling af innovativ teknologi i fødevareproduktionskæden og industrien.
- God teoretisk og operationel viden om kerneemnerne i fødevaresektoren, med særlig reference til produktionsteknologier, fødevarekomponenter og mikrobiologiske elementer, sikkerhed, ernæringskvalitet, hygiejne og organoleptisk kontrol; viden anvendt på de økonomiske aspekter af sektoren i forhold til markedet og til ledelse af produktionsvirksomheder, forarbejdning og markedsføring af fødevarer.
- Kendskab til menneskelige ernæringsprincipper til forebyggelse og beskyttelse af sundhed.
- Kendskab til fødevarelovgivningen.
- Dyb bevidsthed om det faglige og etiske ansvar og i stand til at evaluere den sociale og miljømæssige påvirkning af fødevaresektorens aktiviteter.
- Beherskelse af mindst ét europæisk sprog ud over italiensk: Engelsk bruges generelt inden for det specifikke ekspertiseområde og til udveksling af generel information.
- Gode evner, hovedsagelig erhvervet gennem praktikophold og/eller træning på arbejdspladsen, til at arbejde både selvstændigt og i grupper, til at tilpasse sig arbejdsmiljøet og dets udvikling.