Bachelor i naturvidenskab i ernæringsvidenskab
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Nøgleinformation
Campus placering
Al Ain, Forenede Arabiske Emirater
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
4 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
AED 2.500 / per credit *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* pr. kredit time
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Ernæringsvidenskab sigter mod at forstå forholdet mellem ernæring, sundhed og sygdom. Programmet Ernæringsvidenskab giver studerende en solid forståelse af den nøglerolle, sund ernæring spiller i forebyggelse, udvikling og behandling af de fleste større sygdomme. Programmet understreger også de grundlæggende videnskaber og human ernæring for studerende, der planlægger yderligere studier i sundhedsrelaterede erhverv som medicin, tandpleje, sygepleje eller fysioterapi.
Programmål
- At give viden, færdigheder og faglige værdier til en succesrig karriere inden for ernæring og potentiel adgang til kandidatuddannelse.
- At forberede kandidater, der demonstrerer engagementet i samfundstjeneste, ledelse, kommunikation, forskningsevner, viden samt etiske værdier.
Program læringsresultater
Efter vellykket gennemførelse af dette program vil eleverne kunne:
- Forklar det videnskabelige grundlag for menneskelig ernæring, ernæringskrav, ernæringsepidemiologi og forskningsmetoder.
- Implementere ernæringsvurdering, næringsanalyse af fødevarer og kostplanlægning for enkeltpersoner og grupper.
- Beskriv fødekæden og dens indflydelse på fødevarevalg og praksis i sociale og adfærdsmæssige sammenhænge.
- Demonstrere etisk adfærd og værdier for professionel adfærd i henhold til god klinisk praksis.
- Formulere ideer og meninger om mad og kost.
- Evaluer passende teorier og metoder (diæt, forskning, statistisk) til sundhedsfremme, uddannelse og ernæringsrelaterede undersøgelser.
- Effektivt udføre og fortolke statistiske analyser til beslutningstagende formål inden for ernæring.
- Demonstrerer evnen til at arbejde effektivt og effektivt i en gruppe.
- Kommuniker effektivt i mundtlige og skriftlige former med forskellige målgrupper.