Gastronomi og kulinarisk kunst
Gaziosmanpaşa University
Nøgleinformation
Campus placering
Tokat, Tyrkiet
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Tyrkisk
Studieformat
Kontakt skolen
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
I dag, med den avancerede teknologi og skiftende kundepræference, skal de retter, der er tilberedt i pladerne, appelere til øjet, før de fodres.
Forberedelse af plader, der appellerer til øjet, kan være muligt med kokke, der har udviklet deres kunstneriske evner og viden og færdigheder. Vores afdeling, der vil blive åbnet inden for fakultetet for kunst i Gaziosmanpaşa University , ønsker ikke at uddanne sine studerende som kok, men som kunstner med princippet 'Cookery is a art and cook is an artist'. I denne sammenhæng sigter kurset mod at udvikle de studerendes viden og færdigheder relateret til pladedekoration med de teoretiske og anvendte kunst- og kulinariske kulturkurser. Et andet mål med afdelingen er at bidrage til bevarelsen af den rige tyrkiske kulinariske kultur og fremme denne kultur på den internationale arena. I løbet af det fireårige bachelorprogram er det til formål at undervise i mad- og drikkevarestyring og alle finesser i kunsten at lave mad fra det mest basale til det mest avancerede niveau. I vores afdeling, der har til formål at bidrage til at fremme vores kulinariske kultur og mad i Tyrkiet og i udlandet, er det ønsket at blive undervist i lokale retter, originale opskrifter med historisk baggrund.
Et af målene med dette kursus er at gøre det muligt for studerende, der kender traditionelt tyrkisk køkken og internationalt køkken, at bidrage til skabelsen af nye former ved konstant at forbedre sig selv og at tilføre værdi til de produkter, der er blevet afsløret under kurset. Studerende, der producerer og deler deres oplevelser med samfundet under deres uddannelsesproces, får således mulighed for at introducere sig selv, deres fakulteter og universiteter, deres byer og endda deres land på forskellige områder.