Professionel bachelor i teknologisk videnskab inden for madlavning
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences
Nøgleinformation
Campus placering
Kaunas, Litauen
Lingvistik / Sprogvidenskab
Litauisk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Culinary Arts er et unikt studieprogram i Litauen. Dette program har til formål at forberede fagfolk i kulinariske kunst til at anvende viden om grundlæggende og avanceret fødevareproduktionsteknologi, effektivt behandle råvaresikkerheds- og kvalitetsspørgsmål, organisere fødevare- og fødekædestyringsprocesser og evaluere ændringer i et forretningsmiljø. Professionelle forventes at være socialt ansvarlige, løbende søge personlig udvikling og effektivitet i forretningsservice. areal
Kandidater fra Culinary Arts-programmet vil arbejde som fødevareproduktionschef, chefkok, sous-chef, fødevareproduktionsteknolog, fødevareserviceselskabschef og administrator inden for foodservice (restauranter, bistro, café-barer, hoteller) og andre mad cateringfirmaer.