BSc in Electrical Engineering

University of Dubai

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc in Electrical Engineering

University of Dubai

Programmet væver 8 akademiske semestre med en sommer blokke af Graduate Trainee (GT) / Lær Tjen og Progress (LEAP) Program over en fireårig periode til at give den potentielle ingeniør et rigt læringsmiljø og umiddelbare muligheder for faglig beskæftigelse.

Succesfulde kandidater til en bachelor-grad skal have et program kumulativ kvotient på mindst 2,25. Under visse omstændigheder, en studerende vælger eller kan kræves for at gennemføre mere end det mindste antal point.

Programmet Layout

Programmet omfatter følgende kategori krav:

I tredje og fjerde år, studerende fokusere på de emner, der udgør kernen i teknik og introducerer en til Kommunikation Engineering.

I det tredje år studerende tage kurser i Elektronik, Signaler og systemer, og mikroprocessorer, elektromagnetisk teori og kommunikation. Mens CE studerende tage kurser i Sandsynlighed, EE studerende tage kurser i Power Electronics. I det fjerde år, CE studerende øge deres dækning af kommunikation med kurser i Digital kommunikation og kommunikationsnet mens EE studerende øge deres dækning af elektronik med kurser i digital signalbehandling, vedvarende energikilder og Introduktion til MEMS.

Hver elev skal udfylde en Graduation Project at få praktisk teknisk design oplevelse. Et sæt af Teknisk Valgfag kurser vil være til rådighed til at give de studerende mulighed for at udvide deres viden i beslægtede områder af teknik, eller at koncentrere sig om en dybere forståelse i et område af interesse.

Sommer Blocks til Graduate Trainee (GT) / Lær Tjen og Progress (LEAP) Program

En studerende indskrevet i BS i Electrical Engineering Program forventes at fuldføre en blok af Graduate Trainee (GT) / Lær Tjen og Progress (LEAP) Program som en del af deres graduering krav.

Adgangskrav

Kandidater, der gælder for University of Dubai er i betragtning til optagelse baseret på deres kvalifikationer uanset race, farve, køn, religion, handicap, alder eller national oprindelse. Kurser ved University of Dubai bliver undervist på engelsk og en god beherskelse af sproget, både skriftligt og mundtligt, er nødvendige for succes på UD. Et grundlæggende kendskab til matematik er også påkrævet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
8 semestre
Fuldtid
Price
Pris
5,800 AED
Studieafgifter om året: Lokale Studerende 5.800 AED; Internationale Studerende - USD
Information
Deadline
Locations
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen