International Bachelor in Psychology

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

International Bachelor in Psychology

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

International Bachelor Psykologi

Bachelor of Science (BSc) i Psykologi

Erasmus University

Har du stræber efter at forstå, hvorfor mennesker opfører sig som de gør? Find ud af om den internationale bachelor i psykologi ved Erasmus University Rotterdam er det rigtige valg for dig.

Hvorfor studere International Bachelor i Psykologi i Rotterdam?

 • På grund af den teoretiske og praktiske tilgang til en bred vifte af psykologi emner som kognition, læring, afhængighed, motivation osv .;
 • Studerende rangeret det hollandske bacheloruddannelse nummer et i Nederlandene for elleve gange;
 • Af problemet læring metode, som giver dig mulighed for at studere mere effektivt;
 • Du er en del af en gruppe af over 100 internationale studerende, og du kommer til at blande sig med hollandske studerende i løbet klasser.

Curriculum

Uddannelsen i kort

Har du lyst til at hjælpe organisationer løse deres problemer på en professionel måde? Er du interesseret i de måder hjernen fungerer, og hvordan du kan udvikle talent gennem uddannelse? Hvis ja, dette program er noget for dig! Gennem teori og praksis vil du støde på forskellige fag i psykologi, såsom kognition, læring, afhængighed, motivation, normal og unormal adfærd.

Ved at vælge Rotterdam, du vælger problembaseret læring. I små grupper, vil du analysere konkrete problemer ved at kigge efter oplysninger i bøger, tidsskrifter og digitale medier. Klasse drøftelser vil styrke din obligation med medstuderende og opfordrer dig til at lykkes. Du vil også udvikle færdigheder, som er nyttige i din karriere.

I løbet af bacheloruddannelsen i psykologi lærer du om alle de fagområder relateret til psykologi. Det betyder, at i det første år, får du et godt overblik over alle de discipliner. Du deltager også klasser i statistik, forskningsmetoder og praktiske færdigheder. For eksempel, du lære, hvordan du foretage samtaler, og hvordan til at observere folk. Du desuden lære at udføre eksperimenter, og fungere som dig selv en forsøgsperson.

I det andet år, vil du deltage i mere avancerede kurser i alle områder af psykologi. Bemærk, at der vil være en observation ugen mellem blok 2 og blok 3.

I det tredje år, har du mere frihed i forhold til, hvad emner at vælge. I første halvdel af dette år, du vælge, hvilke fag du ønsker at tage i din mindre og som (en) valgfag (s). Du kan også bruge denne tid på et udenlandsk universitet eller en anden fakultet. Har du lyst til at uddybe eller udvide din viden? Med den mindreårige og tilvalget, kan du begynde at bestemme din store.

I de første to år, har du dig bekendt med alle de delområder af psykologi. I det tredje år, du specialisere sig i området for psykologi, at de fleste appellerer til dig, og disse emner forberede dig til en Master kursus. Du konkluderer du bachelor med en afhandling, hvor du løse en psykologisk problem i en videnskabelig måde.

Undervisning metode

Problembaseret læring (PBL) er en metode, der er baseret på idéen om, at den studerende spiller en aktiv rolle i læringsprocessen (elevcentreret undervisning). Det handler ikke om at forelæse for at udrette informationsoverførsel (som det er tilfældet i traditionelle uddannelsessystemer), men snarere om aktiv deltagelse af de studerende i små grupper. Så det meste af tiden, er det ikke den lærer, der er at forklare, det er de studerende selv.

Denne elevcentreret tilgang stammer fra den konstruktivistiske syn på læring, hvori det hedder, at den bedste måde at behandle information er aktivt at konstruere viden i stedet for passivt at forbruge det.

Med Problem-Based Learning, har du nogle masse foredrag, hvor du bare sidde og lytte til dine undervisere, i stedet skulle søge efter de oplysninger, du har brug for i små grupper. Du bruger den viden, du allerede at tilegne sig ny viden. Du har i gennemsnit tolv kontakt timer om ugen. Denne gang er spredt over foredrag, tutor grupper og praksis. Du tilbringer den resterende tid på selvstudium og løse problemet, som du kan gøre alene eller i grupper. De fleste af de studerende tilbringer omkring 40 timer om ugen på deres studier.

Se videoen nedenfor og lære mere om problembaseret læring!

Under dine studier

Virkelig International

Bacheloruddannelsen i psykologi ved Erasmus University Rotterdam er en virkelig internationalt program med en varieret studerende befolkning. I infograph nedenfor kan du se de nationaliteter på over 100 optagne ansøgere af året 2015-2016.

Erasmus University

Bedste program i Holland

I nationale undersøgelser den hollandsk-underviste bacheloruddannelse i psykologi ved Erasmus University Rotterdam har været rangeret det bedste program i Holland elleve gange i de seneste år.

Den Keuzegids Universiteiten 2016 (bogstaveligt oversat som: "Universiteter Valg Guide ', findes i hollandsk kun), for eksempel, er særligt positivt om indholdet af undersøgelserne, fokus på praksis og kurset belastning af Psykologi kursus i Rotterdam i forhold til andre universiteter. Det er fokus på praksis i særdeleshed ( »overtagende faglige færdigheder"), der er fremhævet i denne undersøgelse.

I en årlig landsdækkende undersøgelse foretaget blandt studerende og professorer ved aktualitetsprogrammer ugentlig Elsevier (tilgængelig i kun hollandsk), Erasmus University rangeret først og fremmest psykologi kurser i Nederlandene for elleve gange i de seneste år. De enkelte og samlede scoringer af Erasmus University Rotterdam normalt kommer ud over gennemsnittet. De undervisere, pensum og kurset struktur er de funktioner i programmet, at de studerende værdsætter særlig højt.

Studere i udlandet

Studieophold i udlandet er en enestående mulighed for at udvikle dig selv og få at vide en anden kultur, samt sammenligne forskellige pædagogiske og akademiske kulturer. Dette er en vidunderlig oplevelse, som ikke behøver at være kompliceret eller dyrt og ikke forsinker dine studier.

Dette program opfordrer dig til at bruge et udtryk (den første del af året 3) uden for Nederlandene i det tredje år. Du vil være i stand til at studere på et af de universiteter, som vi har udveksling samarbejde.

Afhængig af din specialisering kan du ikke kun arbejde som træner, udvælgelse og vurdering rådgiver, HR-konsulent, coach eller arbejdsmiljø professionel, men også som forsker på virksomheder og organisationer, såsom uddannelsesmæssige konsulentvirksomheder, skole inspektion eller forskningsinstitutioner. Desuden er en kandidatgrad i psykologi giver dig et solidt grundlag for at forfølge en ph.d..

Hvis du ønsker at blive en klinisk psykolog eller sundhedspersonale, er det vigtigt at indse, at en bachelor- og en Master kursus er utilstrækkelige. I Nederlandene er postdoc uddannelse for kliniske psykologer påkrævet. Hvis du ønsker at blive en klinisk psykolog i et andet land, kan forskellige krav gælder. Disse krav er normalt bestemt af psykologer nationale foreninger.

Optagelse

På denne side kan du finde flere oplysninger om adgangskrav til vores bacheloruddannelser. Hver ansøgning er et set holistisk og omhyggeligt undersøgt af Admissions bestyrelsen.

 • Kendskab til engelsk
 • Matematik færdigheder
 • CV / Genoptag
 • Akademisk ydeevne

Som regel, er du berettiget til at ansøge om vores bacheloruddannelser, hvis du har fået eller vil få en VWO eksamensbevis eller den udenlandske tilsvarende, dvs., et diplom af præ-akademisk uddannelse (gymnasiet eller gymnasium). International Baccalaureate (IB) og europæiske studentereksamen (EB) eksamensbeviser er de internationale ækvivalenter nationale studentereksamensbevis.

Hvis du er i tvivl, henvises til listen over de mest almindelige eksamensbeviser giver dig adgang til studier ved en forskning universitet. Hvorvidt dit eksamensbevis er på det krævede niveau, vil blive fastsat ved modtagelsen af ​​din ansøgning og dokumenter.

Ingen diplom endnu?

Testen score rapport skal tages længere end 2 år før ansøgningen.

Hvis du ikke har eksamen endnu den dag ansøgningen, så fortvivl ikke! Læs nedenfor hvad man skal gøre: Hvis du ikke har afsluttet dine studier endnu, så send os den seneste kopi af din akademiske rekord (r) på tidspunktet for ansøgningen (grad liste), og fremlægge en redegørelse for din skole med den dato, du forventer at opfylde alle krav, der er nødvendige for graduering (du skal have afsluttet dine studier i midten af ​​august). Den erklæring fra din skole skal indeholde navnet på dit eksamensbevis på originalsproget. Kendskab til engelsk For at kunne deltage i den lille skala uddannelse, et godt kendskab til engelsk er afgørende. Du bliver nødt til at skrive, søge information og deltage i klassediskussioner på engelsk. Du kan dokumentere dine engelskkundskaber på følgende måder: bør tages ikke længere Testen score rapport end 2 år før ansøgningen.

Sprog Test Minimum score Minimum Sub-scores
TOEFL (vores TOEFL Code ID 5971) 80 (internet-baseret) 20
IELTS 6.5 6.0
CEF (Common European Framework) C1-niveau -
Cambridge EFL (engelsk som fremmedsprog) Eksaminer CAE B-niveau; CPE niveau C -
Fritagelse sprogfærdighed kravDu kan blive undtaget fra dette krav sprog-færdighed, hvis:

 • Du er en indfødt engelsk (dvs. en statsborger i et af følgende lande: Australien, Canada, Irland, New Zealand, Storbritannien, den USA og Sydafrika), og du har fået et diplom af ungdomsuddannelse i engelsk i mindst 2,5 år i et af de ovennævnte lande og / eller;
<li>Du holder en International Baccalaureate Diploma, engelsk A (HL eller SL), engelsk B (HL);</li> <li>Du holder en europ&aelig;isk studentereksamen og tog engelsk som L1, L2 (7.0 eller nyere) eller L3 (7.0 eller h&oslash;jere);</li> <li>Engelsk var en del af din endelige eksamen i f&oslash;lgende eksamensbeviser og du har f&aring;et mindst 70% af den maksimale score: Hollandsk VWO, Belgisk ASO (i den flamske og tysktalende del af Belgien), tysk studentereksamen, Norsk Vitnemal, svensk Slutbetyg , finsk Ylioppilastuskintotodistus, islandsk Studentprof, dansk Studentereksamen, schweizisk Maturit&auml;t (i den tysktalende del af Schweiz), &oslash;strigsk Maturazeugnis, fransk Option Internationale du Baccalaur&eacute;at (anglo-amerikanske afsnit);</li> <li>Det GCSE O-niveau Engelsk f&oslash;rst sprog accepteres kun for de studerende, der g&aelig;lder p&aring; grundlag af GCSE O-niveauer + GCE A-niveauer;</li> <li>Du har opn&aring;et et eksamensbevis for h&oslash;jere uddannelse p&aring; engelsk (hele programmet som varede i mindst 2,5 &aring;r) og vil indsende dokumentation eller en erkl&aelig;ring fra universitetet, at din grad blev undervist fuldt p&aring; engelsk.</li>

Matematik færdigheder

Da kurset omfatter statistik, som kræver en tilstrækkelig forståelse af matematik, er det stærkt anbefales, at du har haft matematik (pre-faglige niveau) i gymnasiet (dvs. gymnasiet). En baggrund i matematik ville hjælpe dig med at lære at tænke på en logisk og struktureret måde og forberede dig til testen. Hvis der på dette punkt, du mener, at din viden om matematik er utilstrækkelig, kan du begynde at øve med dig selv for at forbedre din viden om matematik i forberedelse til bachelor. Det er dog ikke et obligatorisk krav.Bortset fra dine karakterer, Admissions bestyrelsen også overveje din motivation for at deltage i en bestemt program. Med hensyn til motivation, vil udvælgelsen blive baseret på, hvor godt de følgende punkter er udviklet i dit brev:

 • Hvorfor har du valgt at studere netop denne disciplin?
<li>Hvorfor v&aelig;lger at studere denne disciplin ved Erasmus University Rotterdam, i mods&aelig;tning til andre universiteter?</li> <li>Hvorfor problembaseret l&aelig;ring appel til dig?</li> <li>Demonstrere international orientering og erfaringer gennem dine CV / livshistorie / interesser og forklare, hvorfor du v&aelig;lger at studere p&aring; engelsk og i et internationalt milj&oslash;.</li>Motivationen brev skal være en A4-side maksimum. Du forventes at skrive dit brev på engelsk og henvende sig til Admissions Board. Glem ikke at oplyse dit fulde navn og fødselsdato i toppen af ​​din motivation brev.CV / Genoptag

Din Curriculum Vitae eller Genoptag giver dig mulighed for at liste dine uddannelsesmæssige karriere og erhvervserfaring du har fået indtil nu. Et CV bør ikke overstige to A4-sider. Hvis du ikke har nogen erhvervserfaring, så fortvivl ikke, mange af dine fremtidige gruppe kammerater er i samme situation. Du vil måske føje engagement med ngo'er og fritidsaktiviteter.Akademisk ydeevne

Ud over de ovennævnte legitimationsoplysninger, vil Admissions bestyrelsen også tage hensyn til din akademiske præstationer, dvs dine karakterer. Bemærk, at der ikke er nogen minimum score eller karaktergennemsnit nævnt; din ansøgning vil blive vurderet puljen af ​​ansøgere i det pågældende år.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
6,300 EUR
Information
Deadline
Locations
Holland - Rotterdam, South Holland
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Holland - Rotterdam, South Holland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen