Health and Physical Education

International Accelerator

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Health and Physical Education

International Accelerator

Vi gør dette fra en bred vifte af perspektiver, herunder biologi, kemi, psykologi, sociologi, erhvervsliv, uddannelse, og filosofi for at sikre, at vores kandidater er i stand til at konceptualisere og analysere sundhed og menneskelig bevægelse i en holistisk måde.

Overvældende: Den Hesp Department letter læring ikke kun gennem dyb disciplinære oplysninger, men også gennem fordybende læring erfaringer. Denne fordybelse vil forekomme i kurserne gennem opgaver, højttalere og udflugter. Det vil yderligere strække sig ud over klasseværelset ved at give de studerende en bred vifte af erfaringslæring muligheder og praktikophold.

Innovativ: I en foranderlig verden, Hesp Department bryster sig af at vedtage, modellering og fremme innovative undervisnings / kliniker praksis og vurdering strategier. Kursusaktiviteter vil også omfatte instruktion om relevante disciplinære teknologier og, når det er muligt, anvender disse teknologier til opgaver, udvikling og evaluering.

Tværfagligt: Viden, forskning og karrierer i Sundhed, Idræt trækker fra mange discipliner. Som et resultat heraf Hesp Department opretholder et bredt og differentieret pensum. Dette giver de studerende med den nødvendige viden til at fungere i et dynamisk miljø, udsætte dem for en bred vifte af karrieremuligheder inden for området og i sidste ende gør det muligt for dem at blive mere komplet udøvere.

Der er fire koncentrationer til at vælge: Sport Management, Sundhed og Motion Sciences, Sport Pædagogik og Athletic Training.

Den Hesp Afdelingen mener, at en Overvældende, Innovativ og Tværfaglig uddannelse vil producere Reflekterende og Responsive Professionals.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 23, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts, MA
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Boston, Massachusetts, MA
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen