3-årig Dobbelt Grad Bachelor I Ledelse Med Professionelle Placering

Kozminski University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

3-årig Dobbelt Grad Bachelor I Ledelse Med Professionelle Placering

Kozminski University

Teori og praktisk erfaring oprettet forbindelse

I en verden, der er under forandring og innovative ledere skal besidde færdigheder, som vil sætte dem i stand til hurtigt at tilpasse sig muligheder og trusler.

Til dette formål, teoretiske viden kombineret med praktisk erfaring er den bedste forberedelse. The Double Degree Bachelor Program i Management med Professional Placement er det bedste fra begge verdener: den akademiske verden og erhvervslivet praksis. Det giver de studerende en mulighed for at deltage i en unik international pædagogisk projekt, således at de kan studere i to lande og optimere deres akademiske viden med praktiske erfaringer med tyske og polske marked.

For de første tre måneder af hvert semester, studerende tilegne sig viden og færdigheder gennem foredrag og workshops i et universitetsmiljø. Under den anden del af hvert semester udvikle elevernes praktiske kompetencer i erhvervslivet gennem deres praktik. Dette program er til rådighed takket være et partnerskab med Koźmiński Universitet og DHBW-Mannheim. De første tre semestre undervises på DHBW - Mannheim og de sidste tre er undervist på Koźmiński Universitet.

Kandidater er tildelt to grader - udstedt af hver enkelt partner institution.

Hvad du får fra dine studier?

  • Akademisk viden kombineret med praktisk erfaring på et anerkendt selskab - Viden og færdigheder, der kræves til identifikation, diagnosticering og løse problemer i organisationer - Omfattende viden om international business management - Viden og færdigheder med hensyn til de interkulturelle aspekter af ledelse og organisationer - mulighed for at udvikle kompetencer i erhvervslivet med hjælp af en mentor - Evnen til at forstå den dynamiske og arbejde i et internationalt / multikulturelt team - Tværkulturelle færdigheder - Accelerated læreproces for en tidligere karriere start - Kreativ tænkning og problemløsning færdigheder - fremragende netværk muligheder - beslutningstagning færdigheder og selvtillid - Grader fra både Koźmiński Universitet og DHBW-Mannheim

Gebyrer

  • Undervisningen per semester, når betalt fuldt: 10 500 PLN - entré: 750 PLN ADGANG Deadline: EU-borgere 15. september, ikke-EU-borgere 1 August

Andre Double Degree Bachelor programmer på Koźmiński University:

  • Double Degree Bachelor Program i Management med Kedge Business School (Frankrig) - Double Degree Bachelor i Management med European Business School (Tyskland) Kontakt os for at få mere information!
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret July 11, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
10,500 PLN
Information
Deadline
Locations
Polen - Warszawa, Mazowieckie
Startdato: Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Polen - Warszawa, Mazowieckie
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
per semester