Læs den officielle beskrivelse

Regnskab - Bachelor

Det er det område, der tager sig af regnskaberne for et selskab gennem registrering og kontrol af indtægter, udgifter og overskud. De professionelle planer, koordinerer og styrer forhandlingsbordet optegnelser (køb, salg, investeringer og applikationer), så du kan få et nøjagtigt billede af selskabets aktiver. Fortolke økonomiske begivenheder og giver information til virksomhedens ledere til at træffe beslutninger om retningen af ​​virksomheden, vejlede til de punkter af opmærksomhed, da mængden af ​​over gennemsnittet udgifter. Optag fakta og administrative handlinger og er ansvarlig for betaling af skatter. Det kan også hjælpe trække investeringsstrategier. Revisionen og regnskabsmæssige kompetencer er nogle af de unikke aktiviteter af denne forretning. At arbejde som revisor, er tilmelding nødvendig på det regionale Regnskab Rådet og, siden 2010, blev det obligatorisk at tage tilstrækkelige for at opnå professionel rekord.

Profil

Organisation, disciplin, planlægning, beregning og statistisk område, godt kendskab til økonomi og regnskab, iværksætteri, kreativitet, fleksibilitet, lederevner og smag for teamwork.

Hvad gør en professionel Regnskab

  • Revision - overvåge regnskaberne for et selskab, der giver posterne i bøger og datablade.
  • Miljømæssige regnskabspraksis - Controls og planlægning udgifter i forbindelse med miljøet for at vurdere de miljømæssige egenskaber i selskabet.
  • Økonomistyring - Records og analyserer de finansielle og egenkapital operationer, efter alle transaktioner i organisationen.
  • Kontrol og ekspertise - Koordinerer de finanspolitiske og finansielle transaktioner for offentlige og private virksomheder.
  • Uddannelse - minister klasser i tekniske kurser og kan give uddannelse til ansatte i virksomheder inden for regnskabsvæsen. For at kunne udøve lærerfaget i de videregående uddannelser er nødvendig for at opgradere.

Hvorfor studere Regnskab i UNIFAI?

Accounting Kursus UNIFAI excellerer i tradition og er en af ​​de mest traditionelle i institutionens portefølje, med mere end fire årtier. Den studerende skal kunne klare de udfordringer, der skyldes de hurtige ændringer i samfundet, på arbejdsmarkedet og betingelserne for professionel praksis gennem en stærk teknisk baggrund, baseret på etiske og humanistiske værdier. Indeholder alle de elementer til udgang får den Managerial revisor profil, i stand til at udføre strategisk, finansiel og skatteplanlægning, som en integrator af informationssystem organisationer.

Om kurset

Mindste varighed: 8 semestre (fire år)

Månedlig betaling: R $ 791,00 * aktuelle værdi for 2016.

Forskydninger: Night

Program undervist i:
Portuguese (Brazil)

Se 1 flere kurser fra Centro Universitário Assunção (UNIFAI) »

This course is Campus based
Start Date
Mar. 2020
Duration
8 semestre
Deltid
Price
791 BRL
2016
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar. 2020