Accounting Sciences

Ibmec

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Accounting Sciences

Ibmec

Kurset

Kurset i Regnskab fra Ibmec inkorporerer en række discipliner og aktiviteter for at forberede fagfolk til at fungere som en finansiel udøvende roller i organisationer. En revisor, der klart forstår markedet og er i stand til at anbefale foranstaltninger til at forbedre virksomhedens resultater og redegøre for yderligere forretningsmuligheder.

Træning er fuldt udviklet baseret på den nye regnskabsstandard begunstige opførelsen af ​​solidt kendskab til internationale standarder (IFRS), økonomistyring og ledelse kontrol. Discipliner af økonomi, finansiering og ledelse danner et solidt teoretisk fundament, der kan integreres med praksis i software og gør det muligt for studerende at forvaltningen inden for corporate finance, skatteplanlægning, business management og informationssystem. Udarbejdelsen af ​​studerende kan bevises af resultaterne med 100% af de studerende, der udførte tilstrækkelighed eksamen Federal Regnskab Råd få godkendelse.

Ibmec mener i topkvalitet dedikeret til at yde praktisk sæt af yderligere aktiviteter, som yderligere udvikling af markedsføring færdigheder og en ånd af samarbejde og integration. I Entreprenørskab og Internationalisering Center - CIS, kan eleverne arbejde i junior selskaber fra første halvdel og nyd den internationale dækning gennem aftaler i over 54 institutioner over hele verden.

arbejdsmarkedet

Financial Analyst vurderer præstationer og virksomhedens potentiale med banker, mæglere og finansielle institutioner i almindelighed.

RÅDGIVER opererer i en virksomhedssammenslutning processer og virksomhedernes økonomiske forvaltning.

Skatterådgiver giver løsninger i skatteplanlægning og skat forvaltning for offentlige og private virksomheder.

REVISOR INTERN ledsager og validerer virksomhedens interne kontroller, der sikrer god corporate risikostyring.

Ekstern revisor vurderer, om regnskabet er aflagt i overensstemmelse med de regnskabsregler og standarder, der kræves af markedet regulator krop.

Controller, regnskabsfører og DIREKTØR FINANSIELLE De tre positioner er overtaget af Chief Financial Officer (CFO) som er den Chief Financial Officer i selskabet. Separat, alle positioner svarer til ledende medarbejdere.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Portuguese (Brazil)
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Duration
Varighed
3100 timer
Deltid
Price
Pris
1,740 BRL
Gebyr: R $ 1,740.00
Information
Deadline
Locations
Brasilien - Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates