Read the Official Description

Oversigt

Institut for Anvendt Behavioral Science tilbyder et curriculum, hvorigennem de studerende lærer at undersøge og løse problemer med social betydning i hele levetiden. Studerende modtager undervisning i anvendelsen af ​​adfærdsmæssige videnskab til at forbedre den menneskelige tilstand gennem forebyggelse og intervention.

Behavioral Science

Institut for Anvendt Behavioral Science tilbyder to bachelor-grader, herunder en 33-timers Bachelor of Arts (BA) og en Bachelor of General Studies (BGS) grad. Kravene i den store for disse uddannelser er de samme. Forskellen på disse to uddannelser er de generelle uddannelse grad krav, som er fastsat af College of Liberal Arts and Sciences. For eksempel, BA grad kræver yderligere timer af en fremmed sprog. Henviser til, at BGS grad kræver dybere undersøgelse på en mark uden for den studerendes store; derfor skal studerende interesseret i en BGS enten have en co-dur eller en mindreårig.

Studerende i denne store er forpligtet til at identificere en specialitet område i afdelingen for yderligere at finpudse og anvende deres viden i håndteringen sociale problemer af særlig interesse. Instituttet tilbyder en Bachelor of Arts og en Bachelor of General Studies grad i seks specielle områder. De specielle områder for studerende koncentration er: Voksne med handicap, grundforskning og Konceptuelle Fonde (med indstillinger i enten), EF Sundhed og Udvikling, Early Childhood (med muligheder i uddannelse og intervention, autisme, og forskning), Organizational Behavioral Management Research og Øv, og ungdomsudvikling og Juvenile Justice.

Program taught in:
Engelsk
This course is
Start Date
Sep. 2019
Duration
Request Info
Part-time
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date