Administration

Generelt

Program beskrivelse

Forløbet af direktørerne for Celso Lisboa tilbyder en omfattende uddannelse, så praktikanten præstationer på områderne Human Resources, markedsføring, finansiering eller Operations i ydelser eller industri.

Erhvervet er den mest populære i landet, fremhæver betydningen af ​​administratoren i den nationale socio-økonomiske scenario.

Professionelle marked:

Administrator dannet af Celso Lisboa kan virke i forskellige områder virksomheder:

  • Gæstfrihed - forvaltning af hoteller, hoteller, forlystelsesparker, der tager sig af driften af ​​etableringen af ​​deres tjenester og deres vedligeholdelse.
  • Financial - i koordineringen af ​​finansielle institutioner aktiviteter, der beskæftiger sig med aktiver, driftskapital, budgetter og cash flow analyse.
  • Menneskelige ressourcer - i pleje af relationerne mellem medarbejdere og virksomhed, koordinere udvælgelsen og optagelse, karriereplaner og løn og incitamentsprogrammer, uddannelse og udvikling af mennesker.
  • Hospital - i forvaltningen af ​​hospitaler, klinikker, skadestuer og sundhedsfaciliteter, samt være i stand til at arbejde sammen om at planlægge og sygesikring.
  • Produktion - inden for produktionsplanlægning og kontrol, kvalitetskontrol, distribution og logistik.
  • Tredje sektor - i planlægning og koordinering af aktiviteterne i almennyttige organisationer, administrerende fundraising og dens anvendelse i miljøprojekter, uddannelsesmæssig og erhvervsmæssig eller samfund.
  • Marketing - definitionen af ​​business performance planer, studere kundernes behov, udvikle produkter og tjenester til at opfylde dem.
  • Uddannelse - i uddannelsesinstitutioner, der tager sig af planlægning og forvaltning af ressourcer, der kræves for uddannelsesaktiviteter.

Varighed: 8 semestre

Tidsplan: Morgen og aften

Start Klasser: 2016/02/22

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Celso Lisboa nasceu na cidade do Rio de Janeiro no início do século 20.

Celso Lisboa nasceu na cidade do Rio de Janeiro no início do século 20. Minimer
Rio de Janeiro