Administration

Ibmec

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Administration

Ibmec

Kurset

Den bachelor Ibmec Administration i Rio de Janeiro udvikler færdigheder til at løse de udfordringer, som markedet og moderne ledelse. Gearet til dem, der ønsker at træde innovativ måde, at være en del af højtydende teams, forbereder uddannelse fagfolk til at løse problemerne med operationelle og strategiske karakter i organisationer af alle segmenter, der tager sigte på bæredygtig vækst.

I Ibmec, kurset giver værktøjer for den studerende at udvikle sig med autonomi til at fungere som en førende iværksætter i en globaliseret og kompleks økonomi. Kurserne har stærke analytiske indhold og teoretisk dybde fokuseret på udvikling af færdigheder på fire områder: Økonomi, Marketing og Strategi, Operations og Logistik og Personale Management, med større vægt på de to første. Derudover modtager den studerende høje uddannelse i kvantitative metoder.

Ibmec mener i topkvalitet dedikeret til at yde praktisk sæt af yderligere aktiviteter, som yderligere udvikling af markedsføring færdigheder og en ånd af samarbejde og integration. I Entreprenørskab og Internationalisering Center - CIS, kan eleverne arbejde i junior selskaber fra første halvdel og nyd den internationale dækning gennem aftaler i over 54 institutioner over hele verden.

Arbejdsmarked

FINANS OG STYRING finansiel analyse, rådgivning og kontrol operationer på de finansielle markeder, der handler i direktører fokuserede på økonomisk forvaltning, rådgivning og revisionsfirmaer i de finansielle markeder institutioner i kommercielle og industrielle virksomheder og andre organisationer .

FORRETNINGSSTRATEGI Udvikling af markedsanalyser, miljø og konkurrence; identificere trusler og muligheder for erhvervslivet, opførelse af fremtidsscenarier, udvikling action politikker og strategiske ledelsessystemer i stand til at overvåge gennemførelsen af ​​de opnåede resultater.

MARKETING Management af mærker og produkter, kundeservice, udvikling af public relations politik og corporate kommunikation retningslinjer med markedet.

LOGISTICS Koordinering af interne processer i produktion og distribution af varer og tjenesteydelser, der sigter mod at maksimere kundetilfredsheden ved at reducere organisatoriske omkostninger.

MENNESKELIGE RESSOURCER Definition af rekruttering, udvælgelse, uddannelse, evaluering af ydeevne og især gennemførelse af politikker, retningslinjer og strategier i personaleledelse, der tillader bidrag for den enkelte og teamet i at nå virksomhedens mission.

INFORMATION SYSTEMS Optimering af informationsstrømmen, udvikling og implementering af it-projekter ved brug af teknikker passende til erhvervsklimaet. Planlægning og database udvikling og forvaltning af informationsbehandling metoder.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Portuguese (Brazil)
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Duration
Varighed
3400 timer
Deltid
Price
Pris
3,090 BRL
Gebyr: R $ 3,090.00
Information
Deadline
Locations
Brasilien - Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates