Aerospace engineering

University of Central Florida

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Aerospace engineering

University of Central Florida

Aerospace engineering

Den Aerospace Engineering bacheloruddannelse er akkrediteret af Engineering Akkreditering Kommissionen www.abet.org.

Den Aerospace Engineering program forbereder kandidater til at have viden dækker aeronautisk ingeniør, og nogle emner fra rumfartsteknik. Programmet forbereder også kandidater til at have design kompetence, der omfatter integration af aeronautiske eller rumfart emner.

De studerende på MAE har rige muligheder for praktik og co-ops i hovedstadsområdet, med selskaber som Boeing, Lockheed Martin, Mitsubishi Power Generation, og Siemens. Selvom vores uddannelser ikke kræver praktikophold eller co-ops at opfylde graduering krav, en god procentdel af vores studerende have mulighed for at deltage i disse erfaringer.

Vores studerende også nyde chancen for at deltage i fakultetets finansieret forskning, få hands-on erfaring i laboratoriet, der vil styrke deres faglige fundament, og forbedre deres personlige færdigheder. Mange af vores studerende er blevet anerkendt på universitetet og nationalt plan for deres forskning, publikationer, og konferencedeltagelse.

De MAE Eleverne er meget aktive i fritidsaktiviteter, via medlemskab i studenterorganisationer og klubber såsom American Institute of Luftfart og Rumfart (AIAA).

Adgangskrav

 • Studerende, der ønsker at erklære en større i en ingeniør disciplin skal være i god akademisk stående og skal have en "C" (2,0) eller bedre i hvert af de følgende kurser eller deres ækvivalenter: MAC 2311C, MAC 2312, PHY 2048C, og CHM 2045C eller CHS 1440.
 • Studerende, der ønsker at erklære en større i en ingeniør disciplin skal udfylde en ændring af stor efter fristen tilbagetrækningen i udtrykket for afslutningen af ​​den endelige verserende forudsætning kursus (r) er nævnt ovenfor.

Grad Krav

 • Ingen

Rådgivning Notes

 • Dobbelt Grad / Double Større krav angivet under kollegium afsnit af kataloget.

Karriere og Akademisk Rådgivning

 • Afdelingen kræver, at alle elever i programmet for at mødes med et fakultet medlem for rådgivning om karriere og faglige spørgsmål. Disse kurser skal tages i rækkefølge i 3. og 4. år.
  • EAS 3990 Aerospace Karriere og Akademisk Fakultet Rådgivning I 0 timer
  • EAS 4991 Aerospace Karriere og Akademisk Fakultet Rådgivning II 0 timer

Overfør Notes

 • Kurser taget fra Florida College System institutioner ikke erstatte øverste division kurser medmindre en del af en leddelt pre-ingeniøruddannelse program.
 • Kurser overførte skal være formelt evalueret for ækvivalens kredit. Den studerende skal give alle oplysninger til støtte med hans / hendes andragende til denne evaluering.
 • EGS 1006C og EGN 1007C kræves kurser for kun indgående freshman studerende. De to kredit timer for disse kurser vil blive erstattet af en godkendt Aerospace Engineering Valgfag for overførsel studerende.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Orlando, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Orlando, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen