Aktuarvidenskab

International Accelerator

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Aktuarvidenskab

International Accelerator

Aktuarmæssige Matematik

Den Aktuarmæssige Matematik program tilbyder en velafbalanceret pensum i anvendt matematik med avanceret forberedelse til aktuarerhvervet. Det kan prale med en dedikeret gruppe af fakultetet oplevede i forbifarten aktuarmæssige eksamener tilbydes af de faglige selskaber og anerkendt af forsikringsbranchen. Auburn University er akkrediteret af Society of Actuaries at tilbyde kurser for at opfylde Validering af Education Experience (VEE) krav i anvendte statistiske metoder, Corporate Finance og Economics.

Hvad er en aktuar?

Aktuarer bringe en kompleks fremtid i fokus ved at anvende unikke indsigt til risiko og muligheder. Kendt for deres omfattende tilgang, aktuarer muliggøre smarte og tillid beslutninger.

Hvor aktuarer styre risiko?

På dette tidspunkt er de fleste af aktuarer arbejde i karrierer, der er forbundet med forsikringsbranchen, selvom stigende antal arbejder i andre områder. De er stærkt involveret i forsikring, fordi der er samfundets mest magtfulde svar for risikostyring. Vi reducerer vores økonomiske tab ved at overføre den til et forsikringsselskab, der accepterer risikoen for en pris (som er forsikringspræmien). Aktuarer spiller en central rolle i udformningen forsikring planer, bestemme præmien, overvågning rentabiliteten af ​​forsikringsselskaber, og anbefale korrigerende foranstaltninger, når det er relevant.

Actuaries arbejder i forsikringsselskaber også sikre, at forsikringsselskaber har afsat tilstrækkelige midler til at betale krav og give råd om, hvordan til at investere forsikringsselskabernes aktiver. Aktuarer arbejde i alle sektorer af økonomien, selv om de er mere stærkt repræsenteret i den finansielle sektor, herunder forsikringsselskaber, kommercielle banker, investeringsbanker og pensionskasser. De er ansat af virksomheder samt statslige og føderale regering. Mange arbejder for konsulentfirmaer. Nogle er selvstændige, nyder økonomisk givende karriere, der også kommer med den store fleksibilitet af at være ens egen chef.

Ud over at markedet for finansielle tjenesteydelser, er aktuarer stigende grad arbejder i de bredere energi, transport, fremstilling og sundhedsindustrien, hjælper identificere, måle og styre risici og muligheder inden for komplekse, risikobetonede virksomheder.

Arbejdsgivere i Actuaries

forsikringsselskaber

 • konsulentfirmaer
 • Regeringen forsikring afdelinger
 • Banker og investeringsselskaber
 • Store selskaber
 • Offentlige revisionsfirmaer
 • Gymnasier og universiteter

Nødvendigt Skills

 • matematik
 • Analytisk og problemløsning færdigheder
 • Interessen for finansielle og forretningsmæssige applikationer
 • Computer færdigheder
 • Solid kommunikationsevner

Aktuarmæssige Eksamen

Actuaries i USA og Canada opnå professionel status ved at passere et sæt prøver foreskrevet af Casualty Aktuarmæssige Society (CAS), eller Society of aktuarer (SOA). Mange potentielle aktuarer begynder at tage eksamen, mens i college og Auburn University tilbyder kurser med pensum, der matcher dem til eksamen P / 1, FM / 2, og MLC / 3 samt to seminarer designet specielt til at forberede de studerende til at tage eksamener P / 1 og FM / 2. Ifølge undersøgelser foretaget af SOA i de seneste par år, anerkendelse af aktuarmæssige legitimationsoplysninger var meget høj blandt arbejdsgivere i forsikring, genforsikring og rådgivning markeder.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Boston, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen