Amerikansk Bachelor I Kommunikation Og Mass Media

University of New York in Prague (UNYP)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Amerikansk Bachelor I Kommunikation Og Mass Media

University of New York in Prague (UNYP)

Amerikansk Bachelor i Kommunikation og Mass Media

Formålet med programmet bachelorgrad Kommunikation og Mass Media er at hjælpe eleverne til at blive dygtige, alsidige og uafhængige tænkere med erfaring inden for professionel forskning, højt niveau informationskompetence, og at udstyre dem med de kommunikations- og interpersonelle færdigheder, som er nødvendige for en top karriere eller til yderligere akademiske studier i kandidat- eller ph.d. programmer på universiteter media kommunikation. Bacheloruddannelsen massemedie og kommunikation Det er fokuseret på at opbygge kreative tværfaglige forbindelser mellem de undersøgte for at hjælpe personer med indbygget en bred base af viden og ekspertise til at udvikle evnen til at anvende deres viden, færdigheder og holdninger kreativt, fleksibelt og i en bred kulturel og social kontekst discipliner. bachelorgrad tildeles af vores partner Universitet, Empire State College (ESC), State University of New York. Studerende har mulighed for at udføre i slutningen af ​​deres studier statseksamen, og hvis det foldes held modtage både en amerikansk grad fra Empire State College (BA) og Bachelor of UNYP (Bc.). Dette er muligt, fordi programmet offentlige realtions og kommunikationsmidler er fuldt akkrediteret af det tjekkiske undervisningsministerium, og er således en undersøgelse med en dobbelt diplom.

Der lægges vægt på at undersøge og forstå dynamikken i kommunikationen i sprog, medier og kultur, både i teori og i praksis rammer. Dette tværfaglige program blev oprettet som reaktion på efterspørgsel fra emerging efter universitetsuddannede mennesker, der forstår de processer, effekter og kulturelle konsekvenser af kommunikation i informationssamfundet.

De vigtigste mål med denne undersøgelse program er:

 • give de studerende en verdensklasse uddannelse, der udvikler kritisk begrebsmæssig forståelse og analytiske færdigheder, tekniske færdigheder og evnen til at udforske og undersøge, og at sætte dem i stand til at engagere sig i praksis af nogle erhverv eller faglige områder, som er bygget på kommunikation;
 • udvikle faglige og tekniske færdigheder i en bredere sammenhæng med struktureret tænkning, social bevidsthed og kritisk og etisk refleksion;
 • sætte denne uddannelse i forbindelse med tværfaglige, samarbejdsvillig og internationalt studiemiljø og give studerende til at arbejde på deres egen forståelse på deres egne evner, så de er i stand til at bidrage til dette miljø at være fleksible, omstillingsparate, kreative og tolerant socialt og arbejdsmiljø, som er kendetegnet ved konvergens og forandring.

UNYP er en meget god skole medier kommunikation og public relations. Programmet analyserer hele spektret af kommunikation og kulturelle praksisser, De måder, hvorpå individer og grupper bruger denne praksis, og hvordan man reagerer på dem. Programmet er en udforskning af, hvad der udgør identitet og udforske de midler, hvormed de viser forskelle. Undersøgelsen er også kompleksiteten af ​​forholdet mellem kommunikation, information og magt. Studerende beskæftige strukturer, former og virkninger af kommunikationsaktiviteter, og dermed studerede, for eksempel. Også sprog, film eller fotografi.

Medier kommunikation Kurset lægger vægt på udvikling af kommunikationsfærdigheder gennem standard moduler organisatoriske og interpersonelle kommunikation, samt af professionelle moduler gennem medierne skriver om forskellige områder, f.eks. til aviser, radio- eller tv-udsendelser og public relations og reklame. Gennem praksis og projektarbejde, og i løbet af lektioner, seminarer og studie arbejde, får de studerende færdigheder, som kan overføres og anvendes i en bred vifte af professionelt arbejdsmiljø.

Vægt på erhvervsmæssig anvendelse er yderligere afspejlet i de områder af specialisering inden for det vigtigste medie kommunikation. I det tredje studieår, de studerende har mulighed for at vælge og studere en række forskellige kurser med fokus på tre hovedområder, som er designet til at udvikle praktiske færdigheder: 1) Medier Skrivning; 2) public relations; og 3) reklame. Disse områder, der anvendes til at være i stand til at kombinere teori med applikationer, og give de studerende en solid teknisk base af faglig teori og praksis, og dermed forberede dem på deres fremtidige professionelle applikationer.

Kandidater af programmet vil være i stand til at bruge deres teoretiske viden og færdigheder erhvervet i løbet af forskning, deres ansøgning færdigheder og i mange tilfælde, praktisk erfaring fra praktikophold og / eller arbejde på projekter, og vil fortsætte med at udvikle sig som kreative mennesker, i stand til at anvende problemløsning nutidens globale marked din lateral tænkning. I dag er vores kandidater fortsætte med at studere på universiteter i Australien, USA eller i Storbritannien og i andre EU-lande. De, der har valgt for sin karriere denne disciplin, arbejder nu i store aviser, TV og radiostationer i Tjekkiet, og også inden for reklame, public relations, markedsføring og menneskelige ressourcer.

Flere eksempler på obligatoriske kurser:

 • Medier og samfund
 • interpersonel kommunikation
 • Principper for Public Relations
 • Introduktion til reklame
 • Årsag og argument
 • Organisatorisk kommunikation
 • Kommunikation i politik
 • Medier Lov og Etik

Flere eksempler på valgfag:

 • mægling
 • reklame strategi
 • sociolingvistik
 • kulturel antropologi
 • visuel kultur
 • markedsføring
 • socialpsykologi
 • Organisatorisk adfærd
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
University of New York in Prague (UNYP)

Sidst opdateret September 27, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Prag
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Tjekkiet - Prag
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen