Amerikansk Bachelor I Psykologi

University of New York in Prague (UNYP)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Amerikansk Bachelor I Psykologi

University of New York in Prague (UNYP)

Amerikansk Bachelor i psykologi

Undersøgelse sychologie blandt de mest populære studieretninger på verdensplan. Det er ikke bare et område af videnskab, der er fascinerende og meget dynamisk, men repræsenterer også et springbræt til en bred vifte af muligheder for yderligere studiemuligheder og interessant erhverv.

At studere psykologi på UNYP Prag

Formålet med denne bacheloruddannelse i psykologi er at give de studerende et stærkt fundament af videnskab og praktisk erfaring inden for alle vigtige områder for psykologi. Psykologi er en meget bred vifte af forskellige discipliner og dette program skal forberede de studerende til en række fremtidige retningslinjer for deres professionelle karriere. Bachelorgrad tildeles af vores partner Universitet, Empire State College (ESC), State University of New York. Studerende, der ønsker at opnå en dobbelt grad kan undersøgelse udført ved afslutningen af ​​testen og modtage en anden diplom fra UNYP akkrediteret af det tjekkiske undervisningsministerium.

Undersøgelse Psykologi er et bredt overblik og orientering om forskellige psykologiske emner. Takket være University of New York, kan du studere psykologi i Prag. Base Programmet består af en række kurser, der dækker de vigtigste områder af den disciplin, og give de studerende en dyb viden og faciliteter af høj kvalitet, for at være i stand til at håndtere de problemer og teorier inden for moderne psykologisk tænkning. Der lægges vægt på videnskabelige og biologiske komponenter giver eleverne mulighed for at få praktisk erfaring med kritisk tænkning, analyse og integration af den videnskabelige teori og praksis. Specialiserede kurser muliggøre dybere indsigt og orientering i de nuværende problemer, som vores moderne samfund lider mest. Eleverne lærer ikke kun med terapi og behandling af psykiske sygdomme, men også interkulturelle problemstillinger og dynamikken i familieforhold og anvendelser af psykologiske principper i et erhvervsmiljø. For bedre at forberede eleverne til fremtiden, tilbyder vi to 'linjer' psykologi, som det er muligt at specialisere sig. College, Academic linje forbereder de studerende til at fortsætte videre studier i klinisk psykologi, og til programmer med fokus på forskning i kognition, neuropsykologi, sundhed og andre vigtige områder. Vores industrielle / praktisk linje giver eleverne mulighed for at få lidt praktisk kendskab til anvendt psykologi. Studerende er dermed ført til en grundig forståelse af business og iværksætteri gennem integration af relevante faglige kurser og fag.

De grundlæggende mål for den akademiske linje

Giv nødvendige faciliteter til at fortsætte deres studier på et højere niveau. 80% af kandidaterne fortsætte deres studier i det valgte kandidat- eller ph.d.-program. Vores kandidater er accepteret at studere på de bedste universiteter rundt om i verden

Det grundlæggende formål med industriel / praktisk linje

Udvikle de nødvendige færdigheder til at anvende den viden og færdigheder opnået fra at studere på arbejdsmarkedet. 20% af vores kandidater ind på arbejdsmarkedet direkte, gennem interessante job, hvor der anvendes psykologi i erhvervsklimaet.

Hvad jeg finder et job med en grad i psykologi?

Liberal liberal uddannelse kombineret med fokus på psykologi åbner op for en bred vifte af potentielle karrieremuligheder. Det ses tydeligt i valget af arbejdspladser vores kandidater studerer psykologi på UNYP. Mange af vores kandidater fortsætte deres studier i kandidat- og ph.d.-programmer for studiet af psykologi, og er optaget til de bedste universiteter i Tjekkiet, USA og på tværs af de lande i Europa, herunder for eksempel Cambridge University i England, hvilket indikerer, at vores studerende er fuldt forberedt til den højeste krav eller at studere under de bedste universiteter. Andre studerende vælger en direkte rute ind i verden af ​​arbejde, og vores kandidater har fundet job i forskellige jobs, fra trænere i top management konsulentfirmaer og lederne af HR-afdelinger i store internationale virksomheder til konsulenter, der arbejder med urolige børn på børnehjem eller er beskæftiget i den Europæiske Union til at løse problemer inden for den kulturelle mangfoldighed. Nogle andre derefter held fortsætte videre studier på beslægtede områder som sociologi, voksenuddannelse, politik eller public relations. Med sådan en bred vifte af fremtidige muligheder en bachelorgrad i psykologi hjælper med at holde alle muligheder åbne, når det bliver tid til at træffe beslutning om deres fremtidige karriere, og din erfaringer gennem en bred vifte af kurser, der udbydes i dette fagområde, vil hjælpe dig med at beslutte korrekt

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
University of New York in Prague (UNYP)

Sidst opdateret September 27, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Prag
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Tjekkiet - Prag
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen