Anvendt bachelor (BA) i virksomhedsledelse

Emirates Aviation University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Anvendt bachelor (BA) i virksomhedsledelse

Emirates Aviation University

Applied Bachelor (BA) i Business Management

Den Applied Bachelor (BA) i Business Management tilbyder et stærkt fundament i de centrale aspekter af virksomheden sammen med udviklingen af ​​den nødvendige viden og færdigheder er nødvendige for succes i erhvervslivet.

I de første to år, vil du få viden og forståelse af en bred vifte af forretningsmæssige problemstillinger og ledelsesmæssige færdigheder, herunder styring af menneskelige og finansielle ressourcer, regnskab, marketing, jura, strategi og kommunikation. I det sidste år, vil du lære at udvikle business strategier og projekter med fokus på salg, logistik og finansielle aspekter centrale til moderne forretningspraksis.

Følgende kvalifikation er også tilgængelig som exit tildeling af Applied Bachelor (BA) i Business Management program.

Højere National Diploma (Advanced Diploma) i Business Management - 2 År

Hvorfor tilmelde sig dette program?

Emirates Aviation University giver dig læring, der inkorporerer den praktiske anvendelse af erhvervslivet teori baseret på aktuelle UAE og britiske organisationer. Du vil udvikle dine færdigheder gennem en kombination af interaktiv klasseværelse baserede sessioner, industri besøg og oplæg fra gæstetalere. Du vil lære at forstå komplekse problemstillinger, analysere data, løse problemer og kommunikere effektivt.

Akkreditering

Den Applied Bachelor (BA) i Business Management er en dobbelt award program tillagt ved Emirates Aviation University og Coventry University, UK. Den EAU Prisen er anerkendt af de nationale kvalifikationer Authority (NQA) i UAE.

Det Højere National Diploma (Advanced Diploma) i Business Management er en dual exit award tillagt ved Emirates Aviation University og BTEC Pearson, UK. Den EAU Prisen er anerkendt af de nationale kvalifikationer Authority (NQA) i UAE.

Karrieremuligheder

Som virksomheder fortsætter med at udvide, er resultatet en enorm efterspørgsel efter personale med passende kvalifikationer. Kandidater vil have mulighed for at enten sikre en position i erhvervslivet eller forbedre deres karrieremuligheder for dem, der allerede er ansat i denne sektor.

Vellykket afslutning af Applied Bachelor (BA) i Business Management kvalifikation giver dig også mulighed for at udvikle sig til Masters niveau studier ved EAU eller andre akademiske institutioner.

Kursus oversigt

En typisk treårige studieplan

Leveringsmåde

Det gjaldt bacheloruddannelsen kan studeres på fuld eller deltid

VARIGHED

Tre år.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
80,000 AED
Studieafgifter 2.500 AED Registration Fee
Information
Deadline
Locations
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen