Anvendt bachelor (Diplomingeniøruddannelsen udmærkelse) i software engineering

Emirates Aviation University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Anvendt bachelor (Diplomingeniøruddannelsen udmærkelse) i software engineering

Emirates Aviation University

Applied Bachelor (Diplomingeniør Honours) i Software Engineering

Den Applied Bachelor (BSc Honours) i Software Engineering, er designet til elever, der ønsker at blive anvendt softwareingeniører. Programmet introducerer en bred vifte af software udvikling færdigheder, som er nødvendige for at konkurrere i en stadigt voksende software arbejdsstyrke.

Den anvendte bachelor er en faglig kvalifikation og er ideel til Grade 12 eller tilsvarende high school-dimittender i alderen 18 år og derover, der ønsker en uddannelse, der er med til at forberede dem til forskellige job og karriere i it-branchen.

Følgende kvalifikation er også tilgængelig som exit tildeling af Applied Bachelor (BSc Honours) i Software Engineering.

  • Advanced Diploma i Software Engineering (HND i CSD) - 2 år

Hvorfor tilmelde sig dette program?

Vores software ingeniørstuderende er uddannet i en række forskellige programmeringssprog, såsom Java, HTML5, JavaScript, Oracle, PL / SQL og XML. De er forberedt på en øjeblikkelig beskæftigelse i den virkelige verden software markedet.

Programmet er designet i overensstemmelse med internationale kvalitetsstandarder. Det sigter mod at opgradere kvaliteten software ingeniører, der er udstyret med en stærk teoretisk viden og praktiske færdigheder, der hjælper dem få indledende positioner i deres valgte områder; støtte fortsatte uddannelse på kandidatniveau; og skabe et solidt fundament for livslang faglig udvikling.

Akkreditering

Den Applied Bachelor (Diplomingeniør Honours) i Software Engineering er en dobbelt award program tillagt ved Emirates Aviation University og Coventry University, UK. Den EAU Prisen er anerkendt af de nationale kvalifikationer Authority (NQA) i UAE.

Den Advanced Diploma i Software Engineering og det Højere National Diploma i Computer Software Development er en dual exit award tillagt ved Emirates Aviation University og BTEC Pearson, UK hhv. Den EAU Prisen er underlagt anerkendelse fra de nationale kvalifikationer Authority (NQA) i UAE.

Karrieremuligheder

Software ingeniører designe og udvikle software, der er involveret i næsten alle facetter af nutidens moderne samfund, herunder computerspil, forretningsapplikationer, militære applikationer, telekommunikationssystemer, operativsystemer og netværk kontrolsystemer.

Computer software ingeniører anvende principperne i datalogi og matematisk analyse til design, udvikling, afprøvning og evaluering af software og systemer, der gør computeren arbejde. Softwareingeniører kan være involveret i design og udvikling af mange typer af software.

Kursus oversigt

En typisk treårige studieplan

Leveringsmåde

Den Applied Bachelor (BSc Honours) i Software Engineering programmet kan studeres på fuld tid kun grundlag.

VARIGHED

Tre år.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
85,000 AED
Studieafgifter 2.500 AED Registration Fee
Information
Deadline
Locations
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen