Read the Official Description

Applied Bachelor (Diplomingeniør Honours) i Aerospace Technology

Aerospace og Aeronautical Engineering er en yderst avanceret disciplin, der undersøger, hvordan flyvning er muligt, og hvordan flyvende biler er fremstillet, drevet, drevet, kontrolleret og vedligeholdt.

Den Applied Bachelor (Diplomingeniør Honours) i Aerospace Technology tilbyder en stimulerende, dynamisk, og hands-on kursus i rumfart og aeronautisk ingeniør. Dette program giver dig den praktiske uddannelse og kommercielle skarpsindighed, du bliver nødt til at lykkes i denne højteknologiske område. Programmet forbereder eleverne til forskellige job og karriere i flybranchen om opkøb fly, planlægning, konfiguration og vedligeholdelse.

Følgende kvalifikation er også tilgængelig som exit tildeling af Applied Bachelor (Diplomingeniør Honours) i Aerospace Technology.

  • Højere National Diploma (Advanced Diploma) i Aeronautical Engineering - 2 År

Hvorfor tilmelde sig dette program?

Den Applied Bachelor (Diplomingeniør Honours) i Aerospace Technology er et treårigt program baseret på den britiske model for videregående uddannelser awards. I løbet af disse tre år, vil eleverne modtage en bred uddannelse og anvendelse i alle Aerospace discipliner, såsom aerodynamik, flymekanik, fremdrift, strukturer og systemer.

Fra den første dag for at studere på vores universitet, vil Learners bruge flyet som objekter af undersøgelse for at få viden om læring færdigheder. Da programmet skrider frem, vægten skifter gradvist fra teori til ansøgning. Forelæsninger veksler med seminarer, laboratorie kurser og projekter, hvor du lægger den viden, du har erhvervet i praksis. Paradigmet i programmet er færdighedsbaseret med mindre fokus på teori og mere på kurser og anvendelse.

Rumfartsindustrien har mange spændende muligheder - fra design og konstruktion til vedligeholdelse og drift. Den Applied Bachelor (Diplomingeniør Honours) i Aerospace Technology program vil give elever med de færdigheder og viden til at forfølge disse muligheder. Eleverne vil udvikle de tekniske færdigheder, der kræves for at opretholde det 21. århundredes Aviation og Aerospace flåder ind i fremtiden. Studerende vil lære at inspicere, vedligeholde, fejlfinde, diagnosticere, udvikle og reparere fly uoverensstemmelser bruger højt avanceret udstyr og teknikker.

Akkreditering

Den Applied Bachelor (Diplomingeniør Honours) i Aerospace Technology er en dobbelt award program tillagt ved Emirates Aviation University og Coventry University, UK. Den EAU Prisen er anerkendt af de nationale kvalifikationer Authority (NQA) i UAE.

Det Højere National Diploma (Advanced Diploma) i Aeronautical Engineering er en dual exit award tillagt ved Emirates Aviation University og BTEC Pearson, UK. Den EAU Prisen er anerkendt af de nationale kvalifikationer Authority (NQA) i UAE.

Karrieremuligheder

Dette program sigter mod at udstyre kandidater med de færdigheder til at blive en succes ingeniører og tekniske ledere, både i rumfart og den bredere maskinindustrien. Kandidater i dette program har gået på at blive flyvedligeholdelsesteknikere, planlægning ingeniører, konstruktører, kvalitet ingeniører og tekniske ledere til en bred vifte af virksomheder. Nogle har valgt at blive piloter. Kandidater kan vælge at forfølge en videregående uddannelse (kandidatuddannelser og ph.d.-grader) på flere tekniske områder som Aeronautical og Mekanik.

PRAKTISK ERFARING

Ikke blot vil de studerende lære omfattende teori, men EAU vil også give mulighed for at få praktisk erfaring med veludstyrede laboratorier og værksteder samt hands on erfaring i en rigtig arbejdsplads miljøet gennem på jobtræning og praktikophold i givet fald.

Alumnni succes

Virksomheder, der har ansat kandidater fra Emirates Aviation University Applied Bachelor (Diplomingeniør Honours) i Aerospace Technology program omfatter:

  • Emirates Airline
  • Etihad Airways
  • Air Arabia
  • FlyDubai
  • Mubadala Aerospace
  • MASCO - Mideast Aircraft Kunde
  • Rolls-Royce Aviation
  • GE Aviation
  • Bahrain Air Force

Kursus oversigt

En typisk treårige studieplan

Yderligere undersøgelser

Den Applied Bachelor (Diplomingeniør Honours) i Aerospace Technology gør det muligt at gøre fremskridt for at studere på kandidatniveau i flere Engineering og ikke-ingeniørdiscipliner.

Leveringsmåde

Den Applied Bachelor (Diplomingeniør Honours) i Aerospace Technology program kan studeres på fuld eller deltid.

VARIGHED

Tre år.

Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by Emirates Aviation University »

This course is Campus based
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
85,000 AED
Studieafgifter 2.500 AED Registration Fee
Deadline
By locations
By date