Read the Official Description

Oversigt

Du vil få den avancerede færdigheder, viden og erfaring, der kræves for at opfylde kravene i den forskelligartede sportsarena og forstå, hvordan den aktuelle udvikling i det akademiske og erhvervsfaglige felt kan påvirke bedste praksis i industrien. Du vil lære at løse problemer, sætte ideer i praksis og gøre tingene arbejde inden for sportens verden ledelse og udvikling.

Som en del af dine studier, vil du udfylde en akademisk forskning afhandling om et emne af din interesse, så du kan anvende den forskning, akademiske og faglige færdigheder og viden, du har fået fra kurset.

Adgangskrav

Du bør have et niveau 5 kvalifikation i et relevant emne, såsom en FDA Applied Sports Management og Udvikling.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, vil du også brug for en IELTS score på 6,0 eller højere.

Kursets indhold

Forskningsmetoder 3, nuværende udvikling og Best Practice, Applied Sports Development, afhandling.

Valgfrit modul: Applied Sports Nutrition, Applied Fysiologiske Support, Anvendt psykologisk bistand, Hybrid Coaching Practitioner og Sport og motion virksomhed.

Læring og evaluering

Du vil lære gennem en række forskellige metoder, herunder forelæsninger, seminarer, praktiske øvelser, workshops, gæstetalere og besøg, uafhængig forskning og personlig udvikling. Vurdering foretages gennem casestudier, præsentationer, forskningsrapporter og et forsknings-afhandling.

Karriere og progression muligheder

Karakteren af ​​dette program letter mange forskellige karrieremuligheder inden for sport, sundhed og fitness industrien. Disse spænder fra: praktikant ledelse i den offentlige og private sektor, arrangører, sport udvikling officerer og også lærere og trænere. Der er mulighed for at foretage yderligere uddannelse, gennem en PGCE for dem der ønsker at opnå kvalificeret lærer status eller en kandidatgrad.

Disse kurser er leveret i samarbejde med Teesside University.

Program taught in:
Engelsk
Newcastle College

See 4 more programs offered by Newcastle College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019