AP Degree i Marketing Management (AD)

&nbsp

AP Degree Programme in Marketing Management - for den studerende er interesseret i International Marketing, økonomi og kommunikation

AP Degree Programme in Marketing Management henvender sig til både danske og internationale studerende og har en varighed på 24 måneder. Engelsk er arbejdssproget som alle klasser bliver undervist på engelsk. Informationsteknologien er yderligere integreret i alle klasser / fag og studieaktiviteter.

Programmet er en undersøgelse af international kommunikation og markedsføring, kultur, erhvervsøkonomi, analyse og international handel, der kvalificerer dig til at tage et job inden for marketing, eksport, salg, indkøb, logistik, projektstyring, eller at starte din egen virksomhed.

&nbsp

Er du forfølge en international karriere inden for business?

Så AP Degree Programme in Marketing Management ville være et fremragende valg til at kick-starte din karriere mål. Graden fra ZIBAT Campus Roskilde (Business & IT) kvalificerer dig til at starte din virksomhed karriere som fx en markedsføringstilladelse koordinator, en salgskonsulent, eksport, salg eller køb af assistent, information assistent, reklame konsulent eller en praktikant.

Du vil have både faglig indsigt samt praktisk erfaring for at være vellykket og grundlag for yderligere fremskridt til fx marketingchef, produktionschef, salgschef, eksportchef, indkøbschef, butikschef, information manager, eller fast lønnet eksportør.

Hvis du har en innovative ånd og igangsættende personlighed så programmet også kan være din vej til at få indsigt og kvalifikationer til at starte din egen virksomhed eventyr.

&nbsp

&nbsp

Hvad vil du gøre i tre år?

Det er selvfølgelig svært at forudsige, men uddannelsen til at blive en Marketing Manager hos Campus Roskilde kvalificerer dig til at påtage sig et alsidigt job som fx en marketing koordinator, en salgskonsulent, eksport, salg eller køb af assistent, information assistent, reklame konsulent eller en praktikant.

Den beskæftigelsesfrekvens i disse jobs har været på opgraderingen af ​​sene år.

De langsigtede perspektiver ville være en karriere som marketingchef, produktionschef, salgschef, eksportchef, indkøbschef, butikschef eller fast lønnet eksportør.

Der er en mulighed for at oprette din egen virksomhed eller gå i gang med yderligere undersøgelser, fx i top-up Bachelor in International Sales and Marketing Management på Campus Roskilde.

&nbsp

&nbsp

Program oplysninger

Du får en grundig indsigt i international handel og økonomi, international kommunikation og markedsføring, projektstyring, fremmedsprog og forståelse for fremmede kulturer. Programmet er så fleksibelt, at du kan sammensætte din egen unikke kompetenceprofil.

Afhængig af dit valg af valgfag, kan du specialisere dig inden for:

  • Erhvervsøkonomi, markedsundersøgelser og statistik
  • Salget ledelse eller iværksætteri

Se 4 flere kurser fra Roskilde Business College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
24 måneder
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date