Architectural engineering

International Accelerator

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Architectural engineering

International Accelerator

Architectural Engineering

Architectural Engineering er den beskæftiger sig med planlægning, analyse, design, konstruktion og drift af konstruerede systemer til kommercielle, industri, institutioner, og store botilbud engineering disciplin. Udviklet systemer omfatter el, kommunikation og kontrol; belysning og akustik; opvarmning, ventilation og aircondition (HVAC); ild og liv sikkerhed; strukturelle systemer; og grønne bygninger og bæredygtighed.

Architectural Engineering er en udfordrende ABET-akkrediteret fire år studieforløb, der fører til en Bachelor of Science i Architectural Engineering (BS ARCE). BS ARCE Programmet administreres af School of Engineering i samråd med School for Arkitektur og planlægning. Studerende i ARCE programmet har fuld adgang til ressourcerne i begge skoler herunder stipendier, kurser, computer og instruktions laboratorier, butikker, studenterorganisationer og aktiviteter, og biblioteker. Missouri beboere i vores BS ARCE program, via en årligt-revisited aftale mellem de to stater, er normalt berettiget til undervisning-reduktion reciprocity.The ansøgningsskema er tilgængelig fra dekanatet i School of Engineering eller arkitektur afdeling i School of Arkitektur, design og Planlægning.

Arce studerende, der har en interesse i arkitektur samt teknik kan få både det professionelle ABET-akkrediterede BS ARCE grad og Naab-akkrediteret Master of Architecture (M ARCH) grader på KU i seks år, som omfatter en nødvendig sommer studier. Denne dobbelte grad mulighed er muligt på grund af de arkitektoniske design, historie, og byggetekniske kurser, Arce studerende skal tage fra arkitekturen fakultet samt det tætte forhold mellem teknik og arkitektur på KU. Architectural Engineering er en streng uddannelse. Indtastning studerende skal være forberedt på at få deres studier og studie aktiviteter forbruge det meste af deres tid og energi. Men kandidater finder givende og tilfredsstillende karriere efter endt uddannelse.

Professionel Registrering og licens

Ingeniører er involveret i projekter, der direkte påvirker sundhed og sikkerhed for offentligheden. Kandidater opfordres kraftigt til at blive registrerede professionelle ingeniører så hurtigt som muligt efter endt uddannelse. Dette indebærer at udfylde en ABET-akkrediteret BS grad i civil eller arkitektonisk ingeniørarbejde, passerer Fundamentals of Engineering og Professional Engineering undersøgelser, og få 4 års tilfredsstillende ingeniørmæssig erfaring. Studerende i både civile og arkitektonisk ingeniørarbejde skal tage FE eksamen før eksamen. Nogle arkitektoniske ingeniører også praksis som arkitekter efter at udfylde en Naab-akkrediteret professionel bachelor eller kandidatniveau arkitektur uddannelsen og blive Registrerede Architects. Studerende med denne interesse bør overveje Track II og III mester i arkitektur uddannelser efter endt bachelorgrad i Architectural Engineering.

Professionelle Muligheder

Architectural Engineering fokuserer på opbygning af systemer analyse og design, herunder strukturelle, mekaniske, energi, belysning og elektriske systemer, og byggemetoder anvendes til bygninger. Stigende, arkitektoniske ingeniører er interesseret i specialiseringer såsom grønne bygninger, akustik og brandsikring. Arkitektoniske ingeniører center deres opmærksomhed om præstationer, sikkerhed, omkostningseffektivitet, og byggemetoder af disse systemer. De arbejder typisk for engineering konsulentfirmaer, byggefirmaer eller offentlige institutioner.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Boston, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen