Arkitektur

Auburn Global

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Arkitektur

Auburn Global

Bachelor of arkitektur graden tildeles efter afslutningen af ​​den femårige pensum. Kvalificerede studerende kan vælge at forfølge samtidigt en anden bachelor indretningsarkitektur grad.

I USA, de fleste statslige registrering boards kræver en grad fra en akkrediteret professionel grad program som en forudsætning for licensure. The National Architectural akkrediterende Board (Naab), som er det eneste organ er bemyndiget til at akkreditere de amerikanske professionelle uddannelser i arkitektur, genkender tre typer af grader: Bachelor of Architecture, Master of Architecture, og Doctor of Architecture. Et program kan ydes en seks, tre eller to år for akkreditering, afhængigt af graden af ​​overensstemmelse med etablerede pædagogiske standarder.

Læge for Arkitektur og Master of Architecture uddannelser kan bestå af en pre-professionel bachelor-grad og en professionel akademisk grad, at når tjente sekventielt, udgør en akkrediteret faglig uddannelse. Men den præ- professionel grad er ikke i sig selv, er anerkendt som en akkrediteret grad. Auburn næste akkreditering besøg for arkitekturen programmet er i 2017.

Auburn University, School of Architecture, Planning, og Landscape Architecture tilbyder følgende Naab-akkrediteret grad program: Bachelor of Architecture (159 point). Den fire-årige pre-professionel Bachelor of Science i Environmental Design er ikke en professionelt akkrediteret grad.

Auburn University er medlem af Sammenslutningen af ​​Collegiate Schools of Architecture.

Eleverne opfordres til at arbejde på en arkitekt kontor, på en byggeplads eller på et andet godkendt professionel bestræbelse forud for deres fjerde år.

Bachelor of indretningsarkitektur Uddannelsen tilbyder en holistisk tilgang til design, der fokuserer på forholdet mellem indre og ydre rum. Interiør Arkitektur studerende udvikler forbedret kritisk tænkning evner i forbindelse med opførelse af plads, progressiv væsentlighed, bæredygtighed og repræsentation. Auburn har integreret Interior Architecture og arkitektur i dette unikke program resulterer i tildeling af to grader efter afslutningen af ​​det femte studieår. Det er ikke muligt at få den bachelor-grad i indretningsarkitektur uden den dobbelte Arkitektur professionel grad. Arkitektur studerende skal ansøge særskilt til Interior Architecture Program gennem en konkurrencedygtig ansøgningsprocessen. Den kandidat, der modtager en bachelor indretningsarkitektur grad og en bachelor i arkitektur grad er en person uddannet i interiør arkitektur og arkitektur, der er kvalificeret til at sidde i en Architectural License eksamen efter endt IDP og derefter sidde for NCDIQ eksamen for Interiors, baseret på en udskrift gennemgang. Se rådgiver for detaljer.

Arkitektur akademiske standarder og politikker

Tilmelding I det andet år studier er begrænset og berettigelse til accept til arkitektur og interiør Arkitektur er baseret på resultater i kurser i det første år af modellen pensum. Den Arkitektur Program tilbyder to muligheder for at udfylde Pre-arkitektur første år af modellen pensum: Fonden Unit Studio sekvens og Summer Design Studio sekvens. Placering af Pre-Arkitektur studerende ind en af ​​disse indrejse sekvenser bestemmes af en Architecture Program udvalg. Oplysninger vedrørende posten placering proces sekvens vil blive sendt til alle Pre-Arkitektur studerende, der er blevet optaget til Auburn på eller før den 1. februar forud falde sigt post. Studerende, der ikke deltager i Fonden Unit Studio har mulighed for at blive udvalgt til at komme ind i tegnestuen sekvens i sommeren sigt efter deres første år af indskrivning. Placering i Fonden Unit Studio Sequence vil blive meddelt før Camp War Eagle. Pre-Arkitektur studerende skal have en "S" i ARCH 1000, ARCH 1010, og ARCH 1060 forud for optagelse på ARCH 1020 / ARCH 1420 kursus sekvens. Studerende optaget i fonden Unit Studio sekvens kan ikke udskyde deres accept til en anden akademiske år. Studerende, der undlader at fuldføre efterårssemestret studiet sekvens, eller studerende ikke accepteret i det andet år Studio sekvens i slutningen af ​​forårssemesteret, vil ikke kunne tilbagetages til Fonden Unit Program. Disse studerende kan vælge at deltage i følgende Summer Design Studio session og vil være forpligtet til at deltage i hele sommeren programmet. Berettigelse er afhængig af Summer Design kriterier.

Auburn University Studerende, der fuldføre 27 timer, passerer ARCH 1000, General Fysik I, og Calculus I eller MATH 1150, og opnå et minimum kumulative GPA på 2,80 er berettiget til at blive accepteret i Summer Design. I tilfælde af, at alle tilgængelige Summer Design sæder ikke er fyldt ud fra de angivne kriterier, kan udvalget vælge at udfylde de resterende pladser baseret på akademiske præstationer af ansøgerne. Summer Design Studio sekvens er opdelt i to sessioner. I løbet af den første session hver studerendes arbejde periodisk rangeret i forhold til hans / hendes jævnaldrende. Ved slutningen af ​​den første session de studerende med den højeste rang i klassen accepteres i Session Two, afhængigt af den tilgængelige plads. Studerende ikke har accepteret at det andet år Studio kan vælge at tage hele den sekvens af kurser i det følgende Summer Design Session, hvis de opfylder kriterierne adgangskravene, eller de kan vælge at ændre majors.

Adgang til Andet år Studio sekvens er baseret på modtagelse af karakteren C eller bedre i både ARCH 1020 og ARCH 1420. Den Grade Justering politik må ikke anvendes til at udvikle sig til Andet år Studio.

I tilfælde karakteren D eller F modtages i enhver påkrævet kursus i den store, er en revision nødvendig for fortsættelse i programmet. På baggrund af resultatet af denne anmeldelse, kan en studerende være forpligtet til at gentage kurset, eller, i tilfælde af tegnestuer, hele studiet sekvens for at pågældende år-niveau. Studerende, der modtager en anden D, når gentage et obligatorisk kursus, vil blive revideret for fortsættelse i programmet. Tilsvarende kan en studerende modtager et flertal af kvaliteter af C eller dårligere revideres for fortsættelse i programmet.

Studerende skal opretholde faglige standarder for adfærd, som skitseret i Student Policy eHandbook, på alle tidspunkter, mens på universitetet ejendom, og mens at deltage i skole sponsoreret ture, begivenheder og aktiviteter. I modsat fald kan være grunde til afskedigelse fra programmet.

For at gå videre til begyndelsen sekvens af design studie på tredje, fjerde eller femte år niveauer, skal den studerende have gennemført alle nødvendige forudsætning kurser for at pågældende år-niveau, som er angivet i modellen pensum. Tilmelding i 3000-niveau BSCI kurser vil blive begrænset til de studerende med en GPA på 2,50 eller derover og andet år stående i designstudie.

Arkitektur Transfer Studerende

Overfør studerende i Arkitektur skal opfylde minimumskravene som fastsat af Auburn Universitet for at blive optaget på kollegiet for Arkitektur og Byggestyrelsen. De vil blive rådet til at begynde med Summer Design Studio Sequence. Overfør studerende skal også opfylde minimumskravene kvalifikationer for optagelse på Summer Design. Overfør studerende skal kontakte CADC Studenterservice senest i januar at anmode om en plads i sommeren Design Studio.

Foundation Unit Studio placering for overførsel kandidater bestemmes hvert år af skolens leder, den Architecture programmet stol, First-årigt program koordinator og en repræsentant fra kontoret for Studenterservice. Op til 20 procent af Fondens Unit Studio positioner kan få eneret på overførsler hvert år; dog vil de holdninger kun udfyldes, hvis den afgivende studerendes akademiske præstationer er konkurrencedygtig med instituttet Unit Studio top tier ranking studerende fra det akademiske år freshman optagelse rundt. Det er muligt at have en Foundation Unit Studio uden overførsel studerende. Overførsler accepteret i Fonden Unit Studio Sequence kan ikke udskyde deres accept til en anden akademiske år.

Overfør studerende fra Naab-akkrediterede arkitektur programmer, ud over at opfylde minimumskravene som indstillet af Auburn University, vil være forpligtet til at fremlægge en portefølje af arbejdet til Akademisk Review Committee (ARC) til evaluering. ARC vil bestemme niveauet af placering i professionelle arkitektur design studio sekvens eller i den præ-arkitektur program.

Særlige muligheder for kvalificeret arkitektur og interiør arkitektstuderende

I det tredje år af design studio studerende kan deltage i mindst én af en række felt undersøgelser muligheder der tager sigte på at berige elevernes læring erfaring og forberede de studerende til professionelle liv. Disse muligheder omfatter både et internationalt studier program med en række muligheder for studier i udlandet såvel som muligheden for at deltage i Rural Studio - et program baseret i landdistrikterne vest Alabama, hvor de studerende engagere lokalsamfundene via hands-on service-learning projekter for at hjælpe imødekomme behovene i læ og forbedret kvalitet-of-life. Ud over de krævede tredje år muligheder, kan eleverne have yderligere muligheder i løbet af deres femte studieår deltage i landdistrikterne Studio eller Auburn Center for Arkitektur og Urban Studies - et design center i downtown Birmingham, hvor øverste niveau studerende og fakultet engagere i lokalsamfundet centreret, service-learning aktiviteter. Deltagelse i hvert af disse programmer er begrænset, og de studerende kan få lov til at deltage på grundlag af akademisk stående, tilgængelige ressourcer, og et konkurrencepræget udvælgelsesproces.

Professionelle praktikophold med praktiserende arkitekter anbefales forud for det sidste studieår.

Arkitektur / Interiør Arkitektur (ARIA) akademiske standarder og optagelse Politik

Deltagelse i Interior Architecture (ARIA) Programmet er yderst selektiv. Studerende er berettiget til at ansøge om indretningsarkitektur programmet i foråret deres andet år af Architecture Program. Denne politik giver mulighed for en sommer ARIA afhandling klassestørrelse baseret på årlige tilgængelige fakultet ressourcer.

Spring semester applikationer (2. år studerende)

Den indretningsarkitektur Fakultetet vil foretage en udvælgelse af anden års studerende i slutningen af ​​foråret semester. Klasse størrelse er baseret på tilgængelige fakultet ressourcer, og kan variere hvert år. Disse studerende vil i første omgang deltager i ARIA-udpegede tredje år Fall Semester Studio. Udvælgelse af studerende er primært baseret på ARIA fakultet-omfattede Entré bestyrelsens vurdering af indsendt design arbejde. Vurderingen vil blive baseret på de studerendes hensigtserklæringer og på tre projekter, der viser en høj kvalitet af design evne. En høj kvalitet i design evne anses for at være en indikation af en ansøgers evne til at påtage sig de ekstra grad krav på ARIA grad. Derudover kræves det, at accepterede studerende har afsluttet deres passende studie kurser og opretholde et minimum 3,0 GPA for betinget godkendelse i ARIA dobbelt grad program. De studerende skal opretholde et minimum af en 3,0 GPA i deres studie kurser i løbet af tredje og fjerde år til at fortsætte ind i ARIA Summer Speciale semester. Hvis en 3,0 studie GPA ikke opretholdes, vil en gennemgang af ARIA Admissions bestyrelsen være nødvendigt at foretage en studerende berettigelse til at fortsætte i programmet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Maj 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
5 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Auburn, Alabama
Startdato : Maj 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Maj 2019
USA - Auburn, Alabama
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
USA - Auburn, Alabama
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen