Arkitektur

International Accelerator

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Arkitektur

International Accelerator

arkitektur

BA i Architectural Studies er designet til at fungere som en platform eller grundlæggende grad for studerende, der planlægger at specialisere sig i arkitektur og andre discipliner, der fokuserer på design, planlægning og konstruktion af det byggede miljø. Det udsætter studerende til ideer og praksis i øjeblikket følges i alle skolens design discipliner og den fokuserer på mange af de virksomheder, kommunikation og organisatoriske færdigheder, der ikke er omfattet af de tekniske krav i ph.d. læseplaner. Studerende på KU, der starter i BA i Architectural Studies, co-tilmelde sig graduate professionelle grader og tage kurser, der tæller mod BA og kandidat professionel grad.

Alle BA studerende tage en kerne af klasser i arkitektur, design og planlægning. Kernen indebærer en sekvens af dygtighed-baserede studier, undersøgelse kurser inden for hver af skolens fag og kurser i arkitekturhistorie og teori.

Denne grad kerne er suppleret med klasser, der opfylder Core Curriculum, ekstra kurser, der opfylder kravene i en af ​​de Undergraduate certifikat programmer og avancerede faglige berigelse kurser, der opfylder kravene i ph.d. professionelle grader. Fra begyndelsen, hver elev arbejder med en rådgiver for at sikre, at passende sker fremskridt både mod afslutningen af ​​BA og, hvis der er udpeget, graduate professionel grad.

Nogle studerende kan vælge at gennemføre 124-kredit BA uden at fortsætte og færdiggøre det ekstra år (eller to), der kræves for at afslutte en af ​​de professionelle grad stier. Det fireårige, 124-kredit studieforløb, der fører til en Bachelor of Arts (BA) i Architectural Studies forbereder de studerende til studier på mange andre områder som jura, erhvervslivet, staten, facility management og offentlig administration, der er forbedret af et bredt kendskab til arkitektur. Det forbereder dem også til at arbejde på en række områder med tilknytning til arkitektur.

De fleste af disse områder af specialisering strække sig ud over de traditionelle riger af formelle arkitektoniske udformning, byggeteknologi og byggeri. Arkitektoniske specialer er opstået i rummet planlægning, akustik, belysning, historisk bevarelse, energibesparelser, fysisk planlægning, byplanlægning, edb-program, miljøvurdering, regulering liv sikkerhed, og post-byggeri evaluering. Nye specialiseringer fortsat vises på grund af nye sociale behov og forbedrede teknologier.

BA Arkitektoniske Studies kandidater har brugt forskellige koncentrationer af professionelle berigelse kurser for at finde beskæftigelse i en lang række områder i både den offentlige og den private sektor. Inden for de føderale og statslige regeringer, har BA kandidater gået til at arbejde i facility management, plads planlægning, historisk bevarelse rådgivning og andre kontorer, der beskæftiger sig med den offentlige bygningsmasse. På lokalt og kommunalt plan, har de fundet beskæftigelse i økonomiske udviklingsorganisationer, arv og community centre og lignende offentlige organisationer, der fremmer forbedring, konservering eller ændring af det byggede miljø.

Nogle har også gået til at arbejde i ikke-for-profit og udviklingsorganisationer og privat-offentlig og føderalt finansierede organisationer, der fremmer fællesskabet økonomisk vækst og udvikling, der involverer omfattende planlægning, undersøgelse arbejde, bolig analyser, samfund organisation, og andre "græsrødder" opgaver.

Inden for den private sektor, har BA kandidater kombineret deres uddannelse i arkitektur med kursus arbejde i kommunikation, projektledelse og organisatorisk adfærd til jord job i facility management, ejendomsadministration, byggematerialer levering og salg, Arkitekter markedsføring, og historisk bevarelse opmåling, forskning og høring.

Studerende, der afslutter BA og senere ønsker at blive licens arkitekter kan forfølge en professionelt akkrediteret Master of Architecture grad.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Boston, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen