B.Sc. business psykologi

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

B.Sc. business psykologi

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

Psykologi for alle, der ønsker mere

Som en ekspert eller en ekspert i erhvervslivet psykologi gør ligesom spørgsmål og ønsker svar. Det du er interesseret i, hvad folk føler i organisationer, og tænke over, hvad der gør dem effektive og hvordan man skal håndtere den hurtige ændring i en digitaliseret, globaliseret verden. De ønsker at vide, hvordan folk opfører sig i forbrugernes situationer, hvad der motiverer dem, og hvad stikord indflydelse på deres beslutninger. Med denne viden kan du identificere tendenser og udviklinger i din fremtid aktivitetsområde. Baseret på dette, vil du definere mål, lægges i den arbejdslivet og organisere samarbejdet korrekt. Du vil forstå dine kunder og udvikle produkt- og marketing koncepter, der er skræddersyet til deres behov. Du lærer af erfaringerne fra empiriske undersøgelser og imødekomme kravene fra deres professionelle praksis med begreberne menneskelige ressourcer, arbejds- og organisationspsykologi, og resultaterne af markedet og forbrugernes psykologi i alle væsentlige karakteristika såsom sundhed psykologi, tværkulturel psykologi og medier psykologi ,

Kursus indhold "Business Psychology"

Business Psychology er et tværfagligt fagområde på grænsefladen mellem psykologi og økonomi. Manden, hans motiver, hans adfærd og konsekvenserne for hans mentale helbred er i fokus. Du lærer praktiske problemer fra perspektivet af psykologi til at undersøge empirisk og gennemføre, under hensyntagen til de økonomiske virksomhedens mål til konkrete handlingsplaner. Kontakt med spørgsmål om personaleledelse og udvikling fra hinanden, lære coaching og kommunikationsteknologi, og reflektere over resultaterne fra denne på sig selv. For at udvikle sociale færdigheder, som du vil have brug som en leder i virksomheden i løbet af dine studier. Baseret på juridisk, økonomisk og metodisk grundlæggende viden, du arbejder i de grundlæggende fag psykologi (f.eks socialpsykologi eller General Psychology). På dette grundlag er de i de højere semestre uddybe din viden i personalet og organisationspsykologi samt forbrugerne og medierne psykologi. Med din eksamen "Business Psychology B.Sc." du er bedst forberedt til de nyeste krav i arbejdsområder for personale udvikling, business organisation og marketing management.

Fra foredraget testlaboratorium

Studiet af industriel psykologi flytter spændingen mellem menneskelige og økonomiske. Derfor forestiller den psykologiske triade af følelser, adfærd og kognition. I studieforløbet Business Psychology en væsentlig fokus er på at opbygge dine metodiske færdigheder. Du vil lære alle de væsentlige kvantitative, kvalitative, diagnostiske og eksperimentelle metoder og gennemføre dem med det samme. I testen laboratorium at opdage i virkelige forhold, hvad det betyder at oprette og gennemføre en testmetode - fra test organisation, om gennemførelsen og evalueringen af ​​testene til diskussion med de frivillige. Partnere som N-TV, Berlin Transport Authority (BVG) og mange flere vil også tilbyde yderligere muligheder for at socialisere under markedet forskningsprojekter, rådgivning projekter eller præsentationer vigtige kontakter med potentielle arbejdsgivere.

Moderne, praktiske og internationale undersøgelser ledelse

Under dine studier ved EBC vil løbende trække på mulighederne for den digitale verden. Du organisere dit studie ved hjælp af den virtuelle campus, som du kan se de aktuelle klasse tidsplaner samt scripts mange foredrag. Du bliver introduceret til brugen af ​​videnskabelig forskning platforme og i online-biblioteker. så du lærer nye muligheder for internettet til at kende og professionalisere medier færdigheder.

Integreret i de EBC undersøgelser er en national og international praktik. Her kan du anvende dine faglige interesser i forskellige organisationer, virksomheder og afdelinger. Disse placeringer gør værdifulde erfaringer, der vil forberede dig til karriere post.

I udlandet studere dine sprogkundskaber i de intensive sprog seminarer og kurser for EBC undersøgelser konsolideres. Desuden er du udvide dine interkulturelle kompetencer. Du kender landet og kulturen at kende og gøre værdifulde kontakter. De mest populære partneruniversiteter i Business Psychology program er New College i Durham, og National University i San Diego. Samlet set kan du vælge mellem mere end 70 partner universiteter i 20 lande.

Curriculum

psych01

Graduation

På en vellykket afslutning af syv semester EBC undersøgelser eksamen for en Bachelor of Science (B.Sc.) finder sted.

perspektiver

Den vellykkede gennemførelse af programmet "Business Psychology" er ideel til en psykologisk og økonomisk grundlagt karriere start. Både inden for human resource management, og markedsføring af store virksomheder og bureauer kvalificeret, søges økonomisk psykologisk profilerede fagfolk. EBC undersøgelse giver af forskellige applikationer meget gode muligheder i følgende brancher og forretningsområder:

 • Human Resource Management (HRM)
 • Marketing
 • reklamebureauer
 • forskning markedet
 • Corporate Communication
 • Public Relations (PR)
 • organisatorisk rådgivning
 • Institut for Marked, reklame eller medier psykologi
 • Consulting (herunder strategisk virksomhedsrådgivning)
 • Freelance træner eller coach

Kandidater fra EBC Hochschule der ønsker at fortsætte med at studere for hendes bachelorgrad, har mulighed for at fuldføre en kandidatgrad inden for et par semestre. Med bacheloruddannelsen på EBC University kan du nå i alt 210 point.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Tysk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
6 semestre
Fuldtid
Price
Pris
- Prisen varierer lidt på campusser
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Berlin, Berlin
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Tyskland - Düsseldorf, North Rhine-Westphalia
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Tyskland - Hamburg, Hamburg
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tyskland - Hamburg, Hamburg
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Tyskland - Berlin, Berlin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Tyskland - Düsseldorf, North Rhine-Westphalia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen