Read the Official Description

Fakultetet for elektronik og informationsteknologi

Fakultetet for elektronik og informationsteknologi tilbyder følgende programmer foregå på engelsk:

Bachelor of Science in Engineering

4-årig bacheloruddannelse inden for:

  • datalogi
  • telekommunikation

Begge studieretninger omfatter informationsteknologi, kontrol og robotteknologi, elektronik og telekommunikation. Programmerne dækker store sorter af fag fra forskellige teknologiske områder. De første to år er fælles for studerende på begge felter og udgør området informations- og kommunikationsteknologi.

Hvert fagområde har sin egen specialisering: Computer og net (CSN) er forbundet med Datalogi mens området for telekommunikation har sin specialisering under det samme navn (Telekommunikation - TCM).

B.Sc. Bachelor Studies - Matematik & Information Technology

datalogi

For de første tre semestre, programmet dækker det grundlæggende i matematik, som giver mulighed for en effektiv indlæring af datalogi og programmering teknikker i de næste semestre. I denne periode, studerende får grundlæggende oplysninger om calculus, lineær algebra og geometri, diskret matematik, logik, numeriske metoder, og principperne for elektronik. Derudover i de første semestre, tilbydes introduktion til strukturelle og objektorienteret programmering, algoritmer og datastrukturer samt operativsystemer. Indtil den fjerde semester, klasser er fælles for alle studerende. Fra den femte semester studerende har mulighed for at vælge valgfag i henhold til deres interesser. Valgfagene dækker både teoretiske og praktiske aspekter af datalogi og tilbyde udvidelse samt mere grundig forståelse af emnet. Den sidste, syvende semester er primært afsat til team projekt og speciale skrivning.

Afhængigt af undersøgelsen profil, kan kandidater finder beskæftigelse i virksomheder med forskellige forretningsmæssige profiler og arbejde som programmører, softwareudviklere, analytikere og informationssystem eller computer netværksadministratorer.

Sample moduler / Nøgleord: Programmering (C, C ++, Java, C #, .NET og andre), algoritmer og datastrukturer, Software Engineering, numeriske metoder, Operativsystemer, Databaser, Kunstige Intelligence Fundamentals, computergrafik, Parallel Processing, Computer Networks, Automata Theory og formelle sprog , UNIX Fundamentals, Introduktion til Formel logik og mængdelære, Calculus, Lineær Algebra, Diskret matematik, Sandsynlighed, Computer Statistik, fysik, sociale spørgsmål i Computing.

Program taught in:
Engelsk
This course is
Start Date
Okt. 2019
Duration
42 måneder
Full-time
Price
2,000 EUR
Per semester
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date