Read the Official Description

INDA, Den Internationale Program i Design og Arkitektur, er en engelsksproget program undervises i fakultetet for arkitektur ved Chulalongkorn i Bangkok, Thailand. Chulalongkorn er den ældste universitet i Thailand, der blev grundlagt i 1917 af kong Rama VI til ære for sin far, kong Chulalongkorn. Arkitektur Fakultetet blev først etableret i 1939, og har en lang og succesrig historie uddanne fagfolk til praksis i Thailand. Det internationale program - INDA - blev grundlagt i 2006, har til formål at imødekomme en stigende efterspørgsel efter engelsk undervisning, der ville bedre forberede de studerende til kandidatoverbygningen udlandet.

4 År Bachelor of Science i Architectural Design Degree

Siden sin første indtag af omkring 40 studerende i 2006, har INDA er vokset hurtigt, og nu har en kohorte af langt over 300 elever. I 2014, INDA uddannet sit femte klasse, og er godt på vej til at blive en af ​​de fremtrædende designskoler i regionen.

Med fokus på design innovation og eksperimenter, INDA til formål at give sine kandidater med en virkelig internationalt perspektiv på arkitektur og design. Det gør den ved at ansætte instruktører fra hele verden, herunder USA, Kina, Japan, Australien, Spanien, Sverige, Tyskland, Frankrig, Danmark, Rusland og Thailand. Instruktørerne har eksamen fra førende internationale designskoler, herunder The Architectural Association, Harvard Graduate School of Design, The Massachusetts Institute of Technology, Columbia University, Cornell University, University of California Berkeley, New York University, School of Art Institute of Chicago, Melbourne University, og mange flere. Således fakultetet medbringer unikke perspektiver på arkitektonisk innovation fra hele verden.

Ligesom mange arkitektskoler, INDA har en kerne pensum giver vigtig undervisning i design og kommunikation, historie og teori, og arkitektoniske konstruktion og miljøteknologiske kurser. Det supplerer endvidere disse med en række kurser designet til at indgyde bevidstheden om de unikke egenskaber i regionen, herunder Tropical Architecture, sydøstasiatiske Arkitektur, Arkitektur Fællesskab Økologi, og Urban Design. For yderligere at supplere denne kerne pensum, INDA giver også de studerende med mange muligheder for internationalt engagement og samarbejde gennem en række workshops, rejser studier, design bygge projekter og ture. Mange af disse er lettes ved samarbejde med internationale institutioner, herunder Parsons The New School i New York, Meiji University i Japan, og ETH i Zürich.

Selv INDA har vedtaget arkitektur som vigtigste emne for undersøgelse, det har til formål at vise, hvordan arkitekturen forbinder til andre discipliner, såsom landskabsarkitektur og bydesign, og dermed at vise, hvordan arkitekturen er repræsentativ for design discipliner i almindelighed. Målet er også at indpode i elevernes grundlæggende design færdigheder såsom kreativ og kritisk problemløsning, en bevidsthed om designs rolle på et lokalt plan, og en evne til at klare de skiftende krav fra design erhverv i det 21. århundrede.

Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by Chulalongkorn University »

This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date