B.Sc. I informationsteknologi med vægt på cybersikkerhed

Grand Canyon University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

B.Sc. I informationsteknologi med vægt på cybersikkerhed

Grand Canyon University

Udbudt af: College of Science, Engineering,

Oversigt

Udvikle din Skillset i Cyber ​​Security
Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Informationsteknologi med vægt på cybersikkerhed forbereder dig til at komme ind i det hurtigt voksende efterspørgselsfelt inden for informationsteknologi. Hvis du leder efter en bachelor i cybersikkerhed, men også ønsker at få en dybtgående forståelse af værdien af ​​IT, så kan denne grad være for dig. Lær hvordan det kan forbedre virksomhedens ydeevne, øge organisatorisk effektivitet og reducere omkostningerne til virksomhedssystemer. Bachelorerne i IT med vægt på cybersikkerhedsprogrammet fokuserer på kernekompetencer om it-drevet forretning, software teknologi og værktøjer, virksomhedsinformationssystemer og cybersikkerhed.

Hvis du er på udkig efter en Bachelor of Science i Cyber ​​Security, udsætter dette IT-program med en cybersikkerhedsvægte fra GCU dig til forholdet mellem cyberforsvar, cyberoperationer og cyberlovgivning. Få erhvervskendskab til processer og mål for cyberforensics, og udvikle planer og strategier for sikkerhedsarkitekturer. Vægten kulminerer med et IT-capstone-projekt i cybersikkerhed.

Ligesom en bachelor i cybersikkerhed tilbyder dette it-program med en cybersikkerhedsvægte kurser med fokus på cyberoperationsplanlægning og eksekvering, cyberkriminalitet og cyberlov samt digitale retsmedicinske undersøgelser, sikkerhedsarkitektur, informationssikring og sikker systemadministration. Dette program træner dig til at løse problemet ved hjælp af teknologi og computer programmering, samtidig med at du udnytter din egen oplevelse. Et fokus på anvendte, praktiske aktiviteter sikrer, at du får den rette træning til at udmærke sig ved øjeblikkeligt at komme ind på arbejdsstyrken inden for cybersikkerhed.

Studerende, der går ind i bachelorerne i IT med vægt på cybersikkerhed, skal have viden om algebra og almindelige kontorprogrammer. Det overførselsvenlige program er designet til traditionelle, online- eller cohort-studerende, der ønsker at erhverve færdigheder inden for forskellige it-områder for entry-level holdninger med fokus på cybersikkerhed, overgang til en ny karriere eller udarbejdelse af en portefølje af projekter for at styrke job kandidatur. Du kan muligvis anvende godkendte certificeringer til dit uddannelsesprogram.

Grad Resultater

Gain Hands-On Professional Experience
Som kandidat til dette program vil du besidde færdigheder til at anvende teknologiløsninger og forskellige lokale og skybaserede programmer for at forbedre implementeringen, konfigurationen og styringen af ​​teknologier. Sikkerhedsteksten IT-projektet kan hjælpe dig med at videreudvikle tekniske skrive- og forretningspræsentationsfærdigheder til arbejdsstyrken. Som led i et team udvikler du et projektforslag, gennemfører en gennemførlighedsundersøgelse, lærer at beskytte intellektuel ejendomsret og oprette et projektbudget og planlægning.

Dem, der søger en Bachelor of Science i Cyber ​​Security, men som også ønsker en streng IT-læreplan designet til at forbedre læring med både forelæsninger og laboratorier, kan ønske at forfølge denne grad. Som led i kurset studerer du platformsteknologier, netværk, informationssikring, it-sikkerhed og -styring, programmeringsgrundlag, cloud computing og websystemer og teknologier. Du lærer også professionel og etisk praksis i relation til informationsteknologi gennem linsen i vores kristne verdensbillede.

Hvad du vil lære

Erhverv en specialitet i Cyber ​​Security
Kursusemner omfatter:

  • Cloud computing og dens transformative indvirkning på it-branchen
  • Planlægning og implementering af it-systemer i overensstemmelse med forretningsmæssige realiteter og mål
  • Informationsteknologiprojektledelse og objektrelaterede databaser
  • Design, styring og vedligeholdelse af virtuel virksomhed og datacenter infrastruktur
  • Computer sikkerhed, etisk hacking og cyber retsmedicin undersøgelser

Karrieremuligheder

Forsvar og beskyt netværkssystemer
Vores Bachelor of Science i Informationsteknologi med vægt på cyber sikkerhed grad program udstyrer dig med færdigheder til at forfølge en karriere som informationssystem manager, informationssikkerhed specialist, it projektleder, netværk support specialist, system programmør, it instruktør eller system integrator . Med vægt på cybersikkerhed kan du søge en karriere som sikkerhedsanalytiker med en forventet jobvækst på 37 procent mellem 2012 og 2022. *

* Oplysninger indhentet fra Bureau of Labor Statistics

Program steder

Universitetsområde
Deltag i Grand Canyon University livlige og voksende campus samfund med dagtimer klasser designet til traditionelle studerende. Fordyb dig i en fuld bacheloroplevelse, komplet med pensum designet inden for rammerne af vores kristne verdensbillede. Nye moderne klasseværelser, opholdssteder med suiter i stilstil, populære spisesteder, swimmingpools i resort-stil og fokus på at skabe et dynamisk studenteliv gør GCU til det bedste valg for gymnasier og studerende. Spændende arrangementer, velkendte gæstetalere og Division I atletik runde ud den traditionelle elevoplevelse. Vores indbydende campus samfund er det perfekte sted at finde dit formål.

Online
Fortsæt en næste generation uddannelse med en online grad fra Grand Canyon University . Tjen din grad med bekvemmelighed og fleksibilitet med online kurser, der lader dig studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyder det mest erfarne lederskab i at levere online-uddannelser. Fuldtids fakultetets medlemmer og fuldtuddannede adjungerende instruktører, der er udstyret med stærk akademisk baggrund og praktisk erfaring inden for deres fagområder, støtter dig hvert trin i vejen. Designet med den karriereorienterede professionelle i tankerne giver vores online-klasser et intimt miljø, der stimulerer engagerende og udfordrende diskussioner. Vælg mellem programmer på tværs af vores særskilte gymnasier, i højspændte beskæftigelsesområder. Klasser begynder ofte.

Aften
Grand Canyon University 's aftenprogrammer imødekommer kravene fra fagfolk, der foretrækker et personligt læringsmiljø. Vores natklasser mødes kun en gang om ugen og tilbyder interaktion og diskussion af et typisk college-klasseværelse. Natklasser er designet til et bestemt antal studerende, der giver et varmt og plejende miljø, der understøtter en engagerende oplevelse. I en aftenkohort vil du gå gennem dit uddannelsesprogram med de samme karriereindstillede klassekammerater, der giver mulighed for at netværk og skabe forbindelser, der går ud over klasseværelset. Klasser begynder ofte på forskellige steder, herunder vores hovedcampus.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret February 20, 2018
Varighed og pris
This course is
Online
Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Phoenix, Arizona
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Albuquerque, New Mexico
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Scottsdale, Arizona
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Sun City, Arizona
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Phoenix, Arizona
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Albuquerque, New Mexico
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Sun City, Arizona
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Scottsdale, Arizona
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen