Read the Official Description

Fakultetet for Power og Aeronautical Engineering tilbyder følgende programmer foregå på engelsk:

Bachelor of Science in Engineering

3,5-årige bachelor kurser udbydes inden for følgende områder:

  • Aerospace engineering
  • Power Engineering

Programmets mål er at skabe solid grundlæggende teknisk viden i det første år af studier, så gøre de studerende med de emner relateret til emnet for undersøgelser. De kandidater er kvalificeret til job i industrien og klar til at løse ingeniørmæssige problemer.

Power Engineering

Kandidater fra Power Engineering programmet har en bred viden inden for varmeteknik, elektrisk strøm teknik, informationsteknologier, og økonomi. Dette program giver dem viden og færdigheder, som er vigtige for en bæredygtig udvikling af energikilder, økologisk produktion af energi, transmission og distribution af elektricitet. Studerende er forberedt til kreativt arbejde inden for området design, idriftsættelse og drift af elsystemer, samt energiproduktion, konvertering, transmission og distribution.

Sample moduler / Nøgleord: Matematik, Fysik, Mekanik og Datalogi, Elektroteknik, fremmedsprog og ikke-teknisk emne (for det meste Economics), Fundamentals of Mechanical Design, Control Engineering, Termodynamik, Mechanics af Væsker, Theory of Heat Maskiner, Theory of Flow og elektriske maskiner, Metoder for Heat Transfer, Fundamentals of forbrændingsprocesser og brændstoffer, energikilder og metoder til Energy Transfer.

Program taught in:
Engelsk
This course is
Start Date
Okt. 2019
Duration
42 måneder
Full-time
Price
1,500 EUR
Per semester
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date