Read the Official Description

Ønsker du at erhverve færdigheder, som vil sætte dig i stand til aktivt at bidrage til en mere bæredygtig udvikling? Vil du gerne kunne gøre det på globalt plan med et internationalt perspektiv?

Så kom og studere Global Environmental and Sustainability Studies i en international ramme i den historiske by Lüneburg. Vores nye uddannelsesprogram med sin interkulturelle tilgang forbereder dig til en karriere i institutioner og organisationer, der opererer internationalt. Bliv en del af Leuphana University of Lüneburg som er på forkant inden for tvær- og tværfaglighed og har specialiseret sig i bæredygtig udvikling inden for forskning og undervisning i over 30 år.

Hvorfor studere bæredygtighedsstudier i Tyskland?

På trods af at den er en industriland med en stor afhængighed af teknologi og har været blandt de største bidragsydere til miljøproblemer, er Tyskland en af ​​pionererne inden for områder som klimabeskyttelse og uddannelse for bæredygtig udvikling.

Studerende med et internationalt perspektiv og i et internationalt miljø

Bæredygtighedsspørgsmål er ofte globale og kræver løsninger, der skal opdages og udvikles tværnationalt. Det er dette udsigter, at vores internationalt orienterede uddannelsesprogram Global Environmental and Sustainability Studies er baseret på. Alle kurser i denne større er undervist på engelsk og forstærkes gennem interkulturelle formater. Du vil studere med studerende fra mange forskellige lande og møde professorer med en bred vifte af kulturelle baggrunde.

Som studerende på de store globale miljø- og bæredygtighedsstudier vil du undersøge de aktuelle bæredygtighedsudfordringer ud fra forskellige discipliner, som sociologi, økologi og økonomi, for at opnå en holistisk forståelse af de aktuelle problemer. Du vil udvikle en solid videnbase i de sociale og naturvidenskabelige fag og lære at anvende værktøjer og metoder fra begge felter. For at gøre dette vil du arbejde med modeller og statistikker, men også bruge tid i laboratoriet og udendørs eller med partnere fra de forskellige felter. Desuden vil du udvikle det færdighedssæt, der er nødvendigt for at identificere, kommunikere og adressere bæredygtighedsudfordringer, så du kan fungere som Change Agent for bæredygtig udvikling.

Mål for graden globale miljø- og bæredygtighedsstudier

Som studerende på bachelorprogrammet Global Environmental and Sustainability Studies i Lüneburg får du viden om videnskabeligt at forklare og vurdere globale klima- og miljøproblemer. Desuden vil du lære at forstå de sociale værdier, retningslinjer og adfærdsmønstre, som genererer disse problemer, få dømmekraft og udvikle nye tilgange til en mere gentagelig behandling af naturressourcer.

Du vil erhverve færdigheder, der gør det muligt for dig at forstå komplekse sammenhænge mellem forskellige problemer, tænke sammen, analysere indbyrdes forbundne processer og finde bæredygtige løsninger. Den interkulturelle oplevelse, du får ved at studere i det internationale miljø, som denne grad har at tilbyde, gør dig desuden en uvurderlig kandidat på det internationale arbejdsmarked for en bæredygtig økonomi og bæredygtig udvikling af vores samfund.

Mål og mål

Ønsker du at erhverve færdigheder, som vil sætte dig i stand til aktivt at bidrage til en mere bæredygtig udvikling? Vil du gerne kunne gøre det på globalt plan med et internationalt perspektiv? At studere Globale Miljø- og Bæredygtighedsstudier i en international ramme, du vil erhverve viden til videnskabeligt forklare og vurdere globale klima og miljømæssige problemer.

Desuden lærer du at forstå de sociale værdier, retningslinjer og adfærdsmønstre, som skaber disse problemer, får dømmekraft og udvikler nye tilgange til en mere gentagelig behandling af naturressourcer.

Kursusstruktur

På Leuphana College består bacheloruddannelsen af ​​fire komponenter: Kurset starter med Leuphana Semester, hvor du lærer den grundlæggende metodologi og dækker de grundlæggende områder for en akademisk grad i dit hovedfag. Fra andet semester er dit bacheloruddannelse opdelt i et stort (hovedfag), mindre (bacheloruddannelse) og supplerende studier. I Komplementære Studier undersøger du de tilgange, der er taget, og metoder anvendt i andre discipliner og udforsker samfundsmæssige relevante spørgsmål.

Kursusindhold

Som studerende på Global Environmental and Sustainability Studies vil du undersøge de aktuelle bæredygtighedsudfordringer ud fra forskellige discipliner for at opnå en helhedsorienteret forståelse af de aktuelle problemer.

Efter leuphana-semesteret er det andet og tredje semester centreret om at erhverve et generel videnbase om fagets og metodologiske tilgang til natur- og samfundsvidenskaben; såsom matematik, statistik, økologi, miljøkemi, metoder til bæredygtighedskommunikation samt bæredygtighedsstyring og bæredygtighedsstyring.

Fra det fjerde semester kan du etablere din individuelle profil ved at vælge fra et bredt spektrum af valgfag fra både samfundsvidenskab og naturvidenskab.

Derudover vil du arbejde i et tvær- eller tværfagligt bæredygtighedsforskningsprojekt sammen med partnere på området for at udvikle koncepter til reelle sociale bekymringer omkring bæredygtig udvikling. Alle klasser i den globale miljø- og bæredygtighedsstudier er undervist på engelsk. Du vil studere med studerende fra mange forskellige lande og møde professorer med en bred vifte af kulturelle baggrunde. Studerende, der afslutter kandidatuddannelsen, bliver tildelt en Bachelor of Science (B.Sc.) grad.

Karriereudsigter

Grad programmet Global Environmental and Sustainability Studies med sin interkulturelle tilgang forbereder dig til en karriere i institutioner og organisationer, der opererer internationalt. Fra stillinger i små organisationer til store virksomheder, fra ngo'er til offentlige organisationer, fra fonde til agenturer: Et bredt område af fremtidige karriere er åben for dig, som roller i miljøagenturer, miljørådgivning, miljøorganisationer, miljøbevarelse, forskningsinstitutter og området for vedvarende energi.

Ansøgning og optagelse

Bacheloruddannelsen på Leuphana College kan kun startes i vintersemesteret. Collegeet driver en to-trins optagelse proces for alle majors med adgangsrestriktioner. I første fase tages der også højde for ekstrauddannelsesresultater sammen med din universitets indgangskvalifikationsklasse. Du kan øge dine chancer for optagelse ved at tage en optagelsestest og deltage i et interview i fase 2.

Studerende, der ønsker at afslutte et bacheloruddannelse på Leuphana College, men som ikke har et tysk universitets indgangsbevis, skal søge gennem Application Services for International Students, uni-assist, i Berlin.

Adgangskrav: Universitets indgangskvalifikation og engelsk færdigheder Online ansøgning: Mulig fra midten af ​​maj Deadline: 15. juli Adgangsproces: Universitets indgangskvalifikationsklasse og -resultater (fase 1); test og interview (fase 2)

Program taught in:
Engelsk
Last updated May 14, 2018
This course is
Start Date
Okt. 2019
Duration
6 semestre
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date