B.Sc/BA. Matematik

Nipissing University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

B.Sc/BA. Matematik

Nipissing University

B.Sc/BA. Matematik

Matematik kan anvendes på flere discipliner, og åbne op for en bred vifte af muligheder for dig som kandidat. Det fireårige (Honours) grad har tre forskellige strømme: ren matematik, anvendt matematik, eller (Ikke-specialiseret) Matematik. Vores professorer er forpligtet til succes for deres elever og har udviklet en Math Drop-in Center for dem, der ønsker at modtage (eller give) hjælp til matematik problemløsning. Som en bachelor Matematik studerende vil du have den fordel, at deltage i forskning, der typisk forbeholdt studerende.

Som studerende på Nipissing s matematik program, vil du udfylde en eller flere kurser i Matematisk Analyse, lineær algebra, diskret matematik og Sandsynlighedsregning og statistik inden for dit første studieår. Disse kurser vil sikre, at du får et solidt fundament af matematik.

I Honours programmer, kan du vælge en ren matematik stream, en anvendt matematik strøm eller et Ikke-specialiseret strøm. Disse valg giver dig mulighed for at skræddersy din uddannelse til dine særlige karriere interesser og styrker.

Vores Honours programmer har en stærk vægt på forskning, som giver en fantastisk mulighed for vores studerende. Under direkte tilsyn af en eller to videnskabelige medarbejdere, alle Honours studerende gennemfører forsknings i deres tredje eller fjerde år.

Forskning

Alle fuldtidsansatte medlemmer af Institut for datalogi og matematik er aktivt involveret i høj kaliber forskningsprojekter. Den grundlæggende, produktive forskning af vores afdeling medlemmer anerkendes nationalt og internationalt. I øjeblikket seks medlemmer af Institut for datalogi og matematik holde NSERC tilskud. Det giver vores studerende en glimrende mulighed for at deltage i et banebrydende forskning i form af ledende bachelor forskningsprojekter og USRA s (sommer forskningsstipendier).

I matematik er følgende forskningsområder er særligt aktive:

Topologi er en undersøgelse af meget vidtrækkende generalisering af geometriske egenskaber af objekter, invariant under særlige typer af deformationer. Topologiske metoder er meget udbredt i funktionel analyse, differentialligninger, algebra, og andre områder af matematik. Følgende emner er af særlig interesse for medlemmerne af afdelingen: dimension teori (klassisk, cohomological, udvidelse, og asymptotiske dimensioner uendelig-dimensionale rum), valg, kontinuum teori, dynamiske systemer. Mere information om forskning i topologi kan findes på Topologi Research Group hjemmeside.

Computational Geometry er fokuseret på algoritmer og datastrukturer, der beskæftiger sig med geometriske problemer, og deres implementeringer. Optimale trianguleringer, rekonstruktion af polygoner baseret på synlighed data og it kerner af ortogonale polygoner er blandt de seneste emner.

Algoritmisk grafteori er fokuseret på studiet af de kombinatoriske egenskaber af visse graf klasser og design af algoritmer til effektiv løsning af generelt hårde beregningsproblemer på disse graf klasser. Hamiltonicity, længste stier, vertex adskillelse, strukturelle indeks og farve- er blandt de seneste emner.

Industriel matematik forskning er fokuseret på teknikker og metoder til optimering. Seneste eksempel er studiet af optimal bus planlægning hjælp geometriske metoder, densitet modeller og multi-objektiv vurdering.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Canada - Toronto, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen