B.com

Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

B.com

Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Instituttet er blevet etableret med det formål at gøre de studerende konkurrencedygtige inden for handel. Afdelingen giver forskning og uddannelse vedrørende en bred vifte af spørgsmål vedrørende handel og andre allierede fag. Eleverne får udsættelse for en bred vifte af emner såsom Bogføring, finans, ledelse, økonomi, jura, Environmental Science, kvantitative teknikker og international markedsføring og det også skærper deres bløde færdigheder gennem emner som Erhvervskommunikation.

Industriel eksponering er af primær betydning, og for at bestemme, at vi rumme industriel uddannelse og periodiske industrielle besøg som en obligatorisk del af pensum.

Nationale, internationale seminarer, konferencer og workshops foregår jævne mellemrum for at holde vores studerende opdateret med de igangværende tendenser.

Fordele ved EKOM

IFIM College B.Com program er prestigefyldt program, tiltrække de bedste og dygtigste studerende fra hele Indien og videre. Bortset fra deres fremragende akademiske præstationer, har IFIM s Commerce studerende demonstrerede forskellige interesser, fremvist lederskab og team færdigheder. Deres aktive deltagelse og deraf følgende triumf ved forskellige konkurrencer ledelse på både statslige og nationalt plan lever vidnesbyrd af kompetence og kaliber af de studerende på IFIM College. Den fremragende akademisk miljø med en skønsom blanding af co-læseplaner og ekstra-læseplaner aktiviteter giver dem færdigheder, der kræves for at udmærke sig i virksomhedernes verden.

Eleverne får mulighed for at vælge valgfrie business kurser for deres specifikke områder af interesse i deres tredje år.

Blandt de mange kurser på tilbud, er studerende lov til at vælge certificeringskurser, som Accounting grupper, Finans grupper, Marketing Group, Human Anvendelse, Forsikring, Skatteministeriet og informationssystem og Management grupper.

Vel vidende, at ikke alle studerende følger konventionelle undervisningsmetoder og metoder, på IFIM vi bruger forskellige metoder til at hjælpe en elev forstå den praktiske anvendelse af et emne.

Disse metoder omfatter

  • Holdundervisning og interaktiv diskussion
  • Casestudier
  • Experiential Øvelser
  • Virkelige verden projekter
  • Klasseværelser er udstyret med state of the art multi-media værktøjer.

IFIM College tilbyder en vifte af supporttjenester, der er eksklusivt til Commerce studerende. Akademiske Råder er tilgængelige til at diskutere grad krav, kursus markeringer, universitet eller andre faglige spørgsmål.

Biblioteket Letter: 63 nationale og internationale tidsskrifter, 12000 Bøger, 3600 e-bøger, 8400 e-tidsskrifter, 4800 E-Artikler mv

Nettovirkningen Center giver gratis ressourcer tekniske og multi-media til Commerce studerende. Centret er åbent 6 dage om ugen i løbet af skoleåret.

Wi-Fi-campus giver de studerende let adgang til online-oplysninger.

At gøre eleverne beskæftigelsesegnede kræver en rimelig mængde af personlig udvikling for en studerende.

Holde dette træk i tankerne, er studerende opfordres til at deltage i quizzer, debatter, ekstempore og gruppediskussion.

Karrierecentret, huse i campus er dybt engageret i at opfylde behovene hos de studerende og organisationer, der ansætter dem. Programmet tiltrækker top personalekonsulenter fra hele Indien.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Indien - Bengaluru, Karnataka
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Indien - Bengaluru, Karnataka
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen