B.mus. populær musik

SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

B.mus. populær musik

SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Med en B.Mus. Populær musik, du vil mestre musikens sammensætning og instrumental / vokal arrangement, samt deres realisering som musikalsk performer. Du vil vide, hvordan du implementerer dine kreative ideer, hele vejen fra første inspiration til ydeevne eller optagelse. Kurset lægger vægt på sangskrivning, instrument / vokal og ensemble.

58616_IMG_47452Kopie.jpg

Indhold, mål og kursusstruktur

Den kreative populære musiker: sangskriver, performer og bandmusiker

Bacheloruddannelsen Populærmusik på hdpk i Berlin forbereder talentfulde unge musikere til professionelt at udføre musik på koncerter og produktioner ved at undervise i sangskrivningsfærdigheder sammen med en forståelse af lydteknik og organisatorisk og uddannelsesmæssig knowhow.

Den modulære struktur af B.Mus. studiekursus Populærmusik i Berlin omfatter syv semestre, hvorunder du forventes at opnå i alt 210 point, og for at opnå den akademiske grad af Bachelor of Music (B.Mus.). Programmet indeholder en bred vifte af moduler, herunder sammensætning, individuelle sessioner i dine større og mindre emner (vokal, guitar, klaver / tastaturer, bas, trommer, vind og snorinstrumenter) samt ensemblespil. Pensum færdiggøres af kurser inden for lydteknik, såsom optagelses- og offentlige adressesystemer, ved grundlæggende musikologiske, organisatoriske, uddannelsesmæssige og juridiske viden, der gør eleverne bekendte med den musikalske værdiskabende kæde. Mange koncerter, projekter og produktioner giver eleverne mulighed for at sætte deres teoretiske forståelse af sangskriver, instrumentaler / vokal og band / solo præstationer til praksis.

Kursusplanen giver et overblik over individuelle undervisningsenheder, hvilke moduler de er en del af, og når de er tidsplanlagte. I løbet af deres 5. semester slutter eleverne en praktik eller et semester i udlandet. Et primært aspekt ved at studere hos hdpk er at deltage i netværket af de seks store uddannelser Populær Musik, Musikproduktion, Lyddesign, Mediehåndtering, Kreativ Ledelse og Medie Design: tværfaglige kurser er beregnet til at samle studerende fra forskellige programmer, der giver dem en start i deres karriere, som de skal samarbejde med kunder og partnere. Disse tværfaglige projekter tjener også til at etablere kontakter mellem fremtidige fagfolk og fungerer ofte som et første tværfagligt faglig og personlig netværk.

Karriereperspektiver

Populær musik: Excellence for morgendagens musik

Vi træner populære musikere på en bred vifte af felter og opfordrer dem til at etablere genkendelige kunstneriske profiler. Individuel stil og lyd træning er nødvendig for at overleve på et hurtigt tempo.

Vores kandidater kan vælge mellem en række karrieremuligheder. Populære musikere komponerer og fortolker sange enten i overensstemmelse med deres egne kreative ideer eller som krævet af andre. Som sangskriver, musikalist og bandmedlem deltager du i forestillinger, arrangementer og publikationer. Kurset lægger vægt på at uddanne udøvende kunstnere: Vi vil støtte dig i at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at arbejde som live-, band- eller studiemusiker, og til at tilpasse sig forskellige indstillinger og målgrupper. Du vil kunne skrive sange til forskellige lejligheder og medieformater og bruge DAW-software og lydstudioudstyr. Dette sæt færdigheder suppleres med organisatorisk, uddannelsesmæssig og juridisk viden.

En B.Mus. i populær musik vil forberede dig på en række freelance karriere:

 • forfatter / komponist, adapter / arrangør / orkestrator, performer / musiker
 • lydingeniør / lydtekniker til koncerter, arrangementer, teater, radio, tv, lydbærere

.. du kunne også samarbejde med:

 • sangskrivere / komponister, lyrikere, højttalere, bands / musikgrupper, orkestre
 • producenter, lydstudier, klienter fra industri og forretning

... eller beskæftigelse med:

 • produktionsselskaber, ensembler, koncert arrangører, lærende virksomheder
 • phono-industri, etiketter, udgivere, distributører, tv- og radiostationer, PR og marketingagenturer

Ansøgning

"Vis os hvad du har!" - Sådan ansøger du om bachelorprogrammet Popular Music at hdpk:

Vores optagelsesprocedure er todelt: et første præ-valg sker på baggrund af ansøgningsdokumenter og kunstneriske værtsprøver. Hvis du bestiller denne præ-selection screening, inviterer vi dig til at komme til Berlin for vores praktiske adgangseksamen.

ANVENDELSE

Ansøgere til SRH Hochschule der populären Künste (hdpk) skal have enten en generel indgangskvalifikation for universitet eller for avanceret teknisk college og som led i indskrivningsproceduren vil blive bedt om at fremlægge bevis for deres musikalske design talenter. Vi vil specifikt søge:

 • en stærk motivation til at udtrykke sig selv og at designe
 • god kommando af dit instrument / vokal
 • grundlæggende teoretisk og praktisk viden om populærmusik
 • Studerende, der ansøger fra udlandet, bedes fremlægge bevis for tilstrækkelige tyske sprogfærdigheder, både verbalt og skriftligt (niveau B2 minimum).

Følgende dokumenter skal indsendes:

 • Udfyldt og underskrevet ansøgningsskema
 • motivationsbrev (integreret i ansøgningsskemaet) med angivelse af: Hvorfor er du interesseret i at studere på hdpk? Hvad er dine forventninger? Hvad er dine professionelle perspektiver?
 • personoplysninger, sammen med pasfoto, sted, dato, underskrift
 • Skoleafgang certifikat: notarised kopi, kan afleveres senere
 • hvis du tidligere har studeret ved et andet universitet, bedes du angive afmeldingsbevis (kan også afleveres senere)
 • Eksempler på dit arbejde: Tre et minuts sangfragmenter (MP3), der præsenterer dine egne instrumentelle eller vokale evner, ud over skriftlige beskrivelser af disse indlæg. Mindst en prøve skal have været sammensat eller arrangeret af dig.

ENTRANCE EKSAMINATION

Efter din succesfulde præ-screening vil du blive inviteret til hdpk til en praktisk undersøgelse. Dette vil give os mulighed for at vurdere din studieprogramspecifikke viden, din kreativitet, din forpligtelse til at udtrykke dig kreativt og din motivation. Under eksamen vil du blive bedt om at udføre to titler, valgt af dig, hvoraf den ene skal være enten sammensat eller arrangeret / tilpasset af dig.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Apr. 2019
Duration
Varighed
7 semestre
Fuldtid
Price
Pris
630 EUR
pr. måned til almindelige ansøgninger EUR 605, - pr. Måned for tidlige fugle
Information
Deadline
Kontakt skolen
for early-bird registrations; 15 January regular. Application as alternate for vacated places is possible up until the beginning of the semester.
Locations
Tyskland - Berlin, Berlin
Startdato : Apr. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
for early-bird registrations; 15 January regular. Application as alternate for vacated places is possible up until the beginning of the semester.
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Apr. 2019
Tyskland - Berlin, Berlin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
for early-bird registrations; 15 January regular. Application as alternate for vacated places is possible up until the beginning of the semester.
Slutdato Kontakt skolen