BA (Hons) 3D Computer Animation

Generelt

Program beskrivelse

Om Wiki

NÆSTE TURKS MED INDLEDNING I FEBRUAR OG AUGUST 2019.

BA (Hons) 3D Computer Animation

Hvis du er en gymnasieelever (eller tilsvarende) i det brasilianske uddannelsessystem, anbefales det stærkt at du tager Foundation Art

Kreative færdigheder

Kreativ skillset certificering er tildelt i anerkendelse af det højeste niveau af uddannelse og faciliteter til de kreative industrier. Det vil informere potentielle arbejdsgivere om, at de kandidater, der har taget vores kursus, har været fagligt uddannet og er klar til at tage deres job i den kreative industri med succes.

Karriere

Jobmuligheder omfatter digitale animationsselskaber, spil, special effects virksomheder til tv og film. Vores elever arbejder med eller som frilansere til verdens mest kendte produktions- og efterproduktionsvirksomheder.

Undervisningsmetode

Kurset anvender blandet undervisningsteknik, men det meste er fokuseret på virkelige projekter, software og kunst baseret på forelæsninger og workshops.

Digitale animationskurser evalueres gennem projektarbejde både individuelt og i grupper; der er også et kontekstuelt element, der kræver skrivning, og faglige præsentationer og juryer forekommer ofte.

etaper

Praktikophold er en værdifuld måde at etablere kontakter på markedspladsen og forstå den valgte virkelighedens kommercielle virkelighed.

Det betyder, at elever arbejder inden for forskellige sektorer af den kreative industri: inden for grafisk, produkt- eller interiørdesign rådgivning; arbejder som hjemmehørende kunstnere i gallerier producerer genstande og scenarier til tv- og filmindustrien; ledsagende lærere inden for uddannelse arbejder med kommercielle fotografer til studerende, der arbejder i musikbranchen.

Klasseplan

Mandage, tirsdage, onsdage og fredage fra kl. 08.30 til 13.30.

Studiepraksis: Torsdage fra kl. 08.30 til 13.30.

Opbygning af kurset

ÅR 1 - NIVEAU 4

Modulerne i År 1 - Niveau 4 er fælles for kurserne 2D Animation og Character for Digital Media, 3D Computer Animation og Modeling, 3D Games Art

I år introduceres eleverne inden for området digital animation, deres brede koncepter, kontekst og færdigheder. Modulerne er udformet således, at eleverne kan udvikle viden og grundlæggende færdigheder for at komme ind i år 2 - niveau 5.

Studerende lærer i praksis at bruge professionel software, styret af korte projekter hele året.

Studerende kan beslutte at ændre kurs ved udgangen af ​​år 1 - niveau 4, altid ledet af koordinatorer og lærere. Udforsk mulighederne for de følgende 4 kurser (2D Animation and Character for Digital Media, 3D Computer Animation and Modeling, 3D Games Art

Hoved moduler:

 • Tænk Animation: historier, teorier, kontekst
 • Praksis og computer grafik teknikker
 • Digital Art
 • Kreativitet, koncept, historie
 • Flyt billede

ÅR 2 - NIVEAU 5

I år 2 - niveau 5 er der 60 specifikke kreditter og 60 studiepoints til fælles.

Semester A giver den studerende mulighed for at specialisere sig på det valgte område gennem korte projekter og uddybe deres viden i området.

Semester B involverer en mere kreativ og uafhængig læringsstil. Arbejdsprojekterne giver dig mulighed for at starte den kreative designproces indtil færdiggørelsen af ​​en animation, et spil eller en special-scene. Studerende kan vælge at arbejde som en gruppe for et projekt, deltage i et live-projekt eller praktikophold. Dette udsætter eleverne for faglige standarder og udvider deres forståelse af kundernes krav.

Hoved moduler:

 • Flytende visioner: perspektiver for digital animation
 • Kreativt projekt
 • Avanceret 3D ekspertise
 • 3D-planlægning og efterproduktion
 • Professionel 3D visualisering og praksis

valgfri:

 • Erhvervserfaring

ÅR 3 - NIVEAU 6

I løbet af år 3 - niveau 6 skal eleverne udvikle selvstændigt forskning i det specifikke område de har valgt. Dette arbejde kan omfatte en forud aftalt, udfordrende, specielt udviklet briefing til ham eller et live-projekt eller et akademisk partnerprojekt.

Programmet kræver, at den studerende udøver initiativ, personligt ansvar og ambition og træffer beslutninger i komplekse og uforudsigelige sammenhænge. Planlægning af tid, design og involvering i æstetik og følelsesmæssigt / fortællende indhold vurderes.

Eleverne præsenterer gradueringsprojektet for lærere og koordinatorer og i nogle tilfælde for inviterede markedspersonale. Mange af elevernes arbejde ved University of Hertfordshire i London har vundet priser i Storbritannien og andre lande.

Hoved moduler:

 • Forberedelse af arbejdsmarkedet
 • Graduation Project
 • 3D-præproduktion
 • Kritiske og kulturelle studier: L6 Forskning / Rapport / Essay

Betingelser for registrering

Ansøgere, der er optaget, kan registrere ved at indsende følgende dokumenter:

 • Kopi af RG og CPF (eller Passport / RNE for internationale studerende)
 • Kopi af High School Record med GDAE nummer eller tilsvarende
 • Kopi af opholdstilladelse (med postnummer)
 • 1 Foto 3x4 (eller digital fil i JPG format, proportional 3x4)
 • Undertegnelse af EBAC Educational Service Agreement
 • Færdighedsbevis i det officielle engelsksprog *

* Gyldige officielle certifikater: IELTS Academic 6.0 eller højere, FCE niveau B2 overordnede bånd B eller højere, CAE overordnede bånd 180 eller højere eller TOEFL iBT højere end 65.

Senest opdateret Jul 2018

Om skolen

A Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) é um centro de ensino inovador que oferece cursos de disciplinas criativas, com padrão de qualidade mundial. A EBAC tem parcerias com a University of Hertf ... Læs mere

A Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) é um centro de ensino inovador que oferece cursos de disciplinas criativas, com padrão de qualidade mundial. A EBAC tem parcerias com a University of Hertfordshire (Grã-Bretanha) e o consórcio de escolas de Moscou, formado pelas instituições British Higher School of Art and Design, Moscow Architecture School MARCH, Moscow Film School e Scream School of Computer Graphics. Minimer