Læs den officielle beskrivelse

BA (Hons) Creative Music Technology

Uanset om dit mål er at producere eller komponere kommerciel musik, designe lyd til medier eller fordybe dig i verden af rumlig lyd, giver Creative Music Technology dig færdigheder og viden til at udvikle en dybdegående forståelse af musikproduktion og -teknik; udvikle din kreativitet, professionalisme og akademiske viden i en kontinuerligt udviklende industri. Du vil udvikle den viden, kulturelle forståelse og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at kunne optage, blande og mestre moderne lyd; aktivt skubber grænserne for industrien.

Vores program er valideret og tildelt af Falmouth University, rangeret guld i undervisningsevnen. Guld er forbeholdt institutioner, hvor undervisning, retention og graduate resultater er konsekvent fremragende og er af højeste kvalitet fundet i Storbritannien.

Creative Music Technology BA (Hons) kræver ikke, at kandidater læser musik eller spiller et traditionelt musikinstrument.

111485_111425_LCCM_084.jpgKursus krav

  • Primært fra niveau 3 tilsvarende kvalifikation som A-niveauer, et BTEC Extended Diploma eller et fundament Diploma. På grund af vores kurser kreative karakter vil du blive overvejet på din egen individuelle fortjeneste og potentiale for at lykkes. Vi opfordrer dig til at komme i kontakt, hvis du har forudsagt punkter under dette interval, tænker overførsel fra en anden institution, eller hvis du har andre kvalifikationer eller erhvervserfaring, som vi måske kan overveje.
  • Du skal have et minimum på 4 eller derover (eller C) eller derover i GCSE English Language, eller tilsvarende, for adgang til vores bacheloruddannelser.
  • Hvis engelsk ikke er dit modersmål, accepterer vi en række anerkendte sprogkvalifikationer, der svarer til IELTS Academic minimum score på 6.0 samlet, med et minimum på 5,5 i læsning, skrivning, tale og lytning.
  • Alder: Mindste alder 18

111502_111435_LCCM_049.jpg

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra London College of Creative Media »

Senest opdateret May 8, 2019
This course is Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
15,000 GBP
UK / EEA: £ 9250, International: £ 15000
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date