BA (Hons) Creative Music Technology

London College of Creative Media

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA (Hons) Creative Music Technology

London College of Creative Media

BA (Hons) Creative Music Technology

Uanset om dit mål er at producere eller komponere kommerciel musik, designe lyd til medier eller fordybe dig i verden af ​​rumlig lyd, giver Creative Music Technology dig færdigheder og viden til at udvikle en dybdegående forståelse af musikproduktion og -teknik; udvikle din kreativitet, professionalisme og akademiske viden i en kontinuerligt udviklende industri. Vores program er designet og leveret af førende branchefolk, med erfaring med at producere Hollywood Film-scoringer, tv-lydspor og arbejde med Grammy-prisbelønnede kunstnere.

Vores program er valideret og tildelt af Falmouth University, rangeret guld i undervisningsevnen. Guld er forbeholdt institutioner, hvor undervisning, retention og graduate resultater er konsekvent fremragende og er af højeste kvalitet fundet i Storbritannien.

Creative Music Technology BA (Hons) kræver ikke, at kandidater læser musik eller spiller et traditionelt musikinstrument.

Kursus krav

  • Et typisk tilbud er mellem 104 og 120 UCAS point for adgang til bachelor kurser, primært fra niveau 3 tilsvarende kvalifikation som A-niveauer, en BTEC Extended Diploma eller et Foundation Diploma. På grund af den kreative karakter af vores kurser vil du blive overvejet på din egen individuelle fortjeneste og potentiale for at lykkes. Vi opfordrer dig til at komme i kontakt, hvis du har forudsagt punkter under dette interval, tænker overførsel fra en anden institution, eller hvis du har andre kvalifikationer eller erhvervserfaring, som vi måske kan overveje.
  • Du skal have et minimum på 4 eller derover (eller C) eller derover i GCSE English Language, eller tilsvarende, for adgang til vores bacheloruddannelser.
  • Hvis engelsk ikke er dit modersmål, accepterer vi en række anerkendte sprogkvalifikationer, der svarer til IELTS Academic minimum score på 6.0 samlet, med et minimum på 5,5 i læsning, skrivning, tale og lytning.
  • Alder: Mindste alder 18
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 2, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
15,000 GBP
UK / EEA: £ 9000, International: £ 15000
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen