Læs den officielle beskrivelse

Med vægt på kunst praksis og kritisk tænkning, vil dette program appellere til dem med en aktiv, nysgerrig interesse på områder såsom; kunst og design, multimedier, filmvidenskab, skærm skrivning og musikproduktion, medievidenskab, film og tv-produktion. Hvis du allerede lave dine egne videoer eller musik, skrive filmmanuskripter eller scripts, har en blog eller hjemmeside, og er ivrige efter at finde ud af, hvordan de medier, du spiser er lavet, så er dette program er relevant for dig.

Studerende vil bruge en bred vifte af digitalt produktionsudstyr i professionelle video- og lydstudier, og har adgang til den nyeste kreative redigering og produktion software på både Mac- og Windows-platforme.

Målene for programmet er: At give de studerende mulighed for at udvikle praktiske færdigheder i medieproduktion og udvikle deres egne specialer, der ofte arbejder i fællesskab. At give de studerende mulighed for at få en forståelse af medieteori, publikum, kunst filosofi og vigtigste socioøkonomiske spørgsmål omkring mediemarkeder. At give de studerende mulighed for at reflektere kritisk over egen praksis, og have en forståelse af produktionsprocessen i en række kreative industrier. At udstyre de studerende med et komplet sæt af graduate attributter og overførbare færdigheder, som vil ruste dem til en bred vifte af arbejdspladser.

Program undervist i:
Engelsk

Se 58 flere kurser fra University of Greenwich »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
- UK / EU; £ 11.200 for internationale studerende
Deadline
Efter placeringer
Efter dato