Read the Official Description

Med vægt på kunst praksis og kritisk tænkning, vil dette program appellere til dem med en aktiv, nysgerrig interesse på områder såsom; kunst og design, multimedier, filmvidenskab, skærm skrivning og musikproduktion, medievidenskab, film og tv-produktion. Hvis du allerede lave dine egne videoer eller musik, skrive filmmanuskripter eller scripts, har en blog eller hjemmeside, og er ivrige efter at finde ud af, hvordan de medier, du spiser er lavet, så er dette program er relevant for dig.

Studerende vil bruge en bred vifte af digitalt produktionsudstyr i professionelle video- og lydstudier, og har adgang til den nyeste kreative redigering og produktion software på både Mac- og Windows-platforme.

Målene for programmet er: At give de studerende mulighed for at udvikle praktiske færdigheder i medieproduktion og udvikle deres egne specialer, der ofte arbejder i fællesskab. At give de studerende mulighed for at få en forståelse af medieteori, publikum, kunst filosofi og vigtigste socioøkonomiske spørgsmål omkring mediemarkeder. At give de studerende mulighed for at reflektere kritisk over egen praksis, og have en forståelse af produktionsprocessen i en række kreative industrier. At udstyre de studerende med et komplet sæt af graduate attributter og overførbare færdigheder, som vil ruste dem til en bred vifte af arbejdspladser.

Program taught in:
Engelsk

See 58 more programs offered by University of Greenwich »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
- UK / EU; £ 11.200 for internationale studerende
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date