BA (Hons) digital kunst praksis

University of Greenwich

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA (Hons) digital kunst praksis

University of Greenwich

Med vægt på kunst praksis og kritisk tænkning, vil dette program appellere til dem med en aktiv, nysgerrig interesse på områder såsom; kunst og design, multimedier, filmvidenskab, skærm skrivning og musikproduktion, medievidenskab, film og tv-produktion. Hvis du allerede lave dine egne videoer eller musik, skrive filmmanuskripter eller scripts, har en blog eller hjemmeside, og er ivrige efter at finde ud af, hvordan de medier, du spiser er lavet, så er dette program er relevant for dig.

Studerende vil bruge en bred vifte af digitalt produktionsudstyr i professionelle video- og lydstudier, og har adgang til den nyeste kreative redigering og produktion software på både Mac- og Windows-platforme.

Målene for programmet er: At give de studerende mulighed for at udvikle praktiske færdigheder i medieproduktion og udvikle deres egne specialer, der ofte arbejder i fællesskab. At give de studerende mulighed for at få en forståelse af medieteori, publikum, kunst filosofi og vigtigste socioøkonomiske spørgsmål omkring mediemarkeder. At give de studerende mulighed for at reflektere kritisk over egen praksis, og have en forståelse af produktionsprocessen i en række kreative industrier. At udstyre de studerende med et komplet sæt af graduate attributter og overførbare færdigheder, som vil ruste dem til en bred vifte af arbejdspladser.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
- UK / EU; £ 11.200 for internationale studerende
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen