Kursusoversigt

BA (Hons) Fashion Buying og Brand Management grad ved Cardiff Met er designet til studerende, der ønsker at udvikle en karriere inden for den dynamiske modeindustris købs-, trendprognoser, merchandising og brand management-funktioner. Graden kombinerer specialiteterne i Cardiff School of Management, med de kreative elementer i et modeprogram.

Graden er udviklet i samarbejde med Chartered Institute of Marketing (CIM) for at sikre, at undervisningsindhold er i overensstemmelse med industriens forventninger. Kurset er blevet tildelt CIM 'Graduate Gateway' status - denne akkreditering giver vores studerende mulighed for at få fritagelse fra både CIM certifikatet i Professional Marketing og Diploma i Professional Marketing Qualifications. Alle vores modeforretningskurser har et kendt omdømme for deres faglige orientering - hvilket betyder at du får den faglige viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i branding og / eller køb af karriere.

Læring

Den studerendes centrerede tilgang til læring og undervisning vil blive tilskyndet ved brug af specifikke undervisningsstrategier, casestudier, projekter, øvelser, praktiske øvelser suppleret med brug af passende supportmaterialer, forelæsninger fra erhvervseksperter, videoer og computersoftware. Aktivt engagement med fagmaterialet forbedrer læring, og mange af de læringsstrategier, der bruges, fremmer dette.

beskæftigelsesegnethed

Fashion Buying og Brand Management er et dynamisk og hurtigt bevægende karrieremuligheder. Med nye teknologier og sociale kommunikationsmedier i stigende grad er de færdigheder, der er omfattet af dette program, mere efterspurgte end nogensinde. I løbet af dette kursus udvikler du de vigtigste færdigheder og forståelse, der kræves til modebranchen. Efter en vellykket gennemførelse af kurset har du evnen til at få en position inden for modekøb og brand management, hvor du sætter dine evner i positioner inden for køb, merchandising, sourcing, produktudvikling, trendforskning, produktstyring, marketing, brandudvikling og ledelse og mere.

Dette kursus er designet i samarbejde med CIM for at give dig mulighed for at få undtagelser fra deres faglige kvalifikation. Du vil også være i stand til at deltage i vores CIM-studerende kapitel, som opfordrer alle studerende til at engagere sig i vores marketing læring samfund ved at organisere organisere centrale højttalere og administrere marketing-fokuserede begivenheder. Indarbejde dynamiske højttalere og nyttige netværksbegivenheder vil forbedre din læringserfaring. Endelig vil du være i stand til at engagere sig i iværksætteraktiviteter som at komme ind i CIM Pitch.

Adgangskrav

Fem GCSE passerer engelsksprog og matematik * i klasse C eller over (grad 4 eller derover for ansøgere med nyligt reformerede GCSE'er i England) plus 96-112 point fra mindst to A niveauer (eller tilsvarende).

Typiske tilbud kan omfatte:

  • 96-112 point fra mindst to A-niveauer for at indeholde karakterer CC; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certifikat betragtes som det tredje emne
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Teknisk Udvidet Diplom Overall Grade MMM - DMM. Afhængig af fag og erfaring.
  • 96-112 point fra det irske forlængende certifikat ved Highers, for at inkludere 2 X H2, minimum H4 grade optalt til point tilbud
  • 96-112 point fra mindst to skotske avancerede højere til at omfatte karakterer DD
  • 96-112 point fra Adgang til Videregående Diplom

* For walisiske ansøgere, der sidder i den reformerede matematik GCSE, accepterer vi enten GCSE Matematik eller Matematik - Numeracy .

Program undervist i:
Engelsk

Se 76 flere kurser fra Cardiff Metropolitan University »

Senest opdateret January 10, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 4 år
Fuldtid
Price
12,000 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date