Kursusoversigt

Udvikle din egen unikke stil med en BA (Hons) Fashion Design. Med fokus på håndværk og innovation, udstyrer vi jer med et bredt kendskab til mode fra design, eksperimentering, mønsterskæring og konstruktion til at sammensætte din egen samling. Hvis du vil sætte dit mærke på modeindustrien, kan du starte med dette kursus.

Med et stort, veludstyret værksted og industriudstyr bruger du plads til at skabe individuelle designs.

Forstå mode

Du vil udforske de mange vendinger af mode, samt hvordan man forsker og udvikler ideer til at producere spændende og innovativ mode. Kurset dyrker nye måder at lave og tænke på.

Ud over design og konstruktion vil du også lære at præsentere dine ideer til kunder og tonehøjdekoncepter til et bredere publikum. På dette kursus udvikler du dine individuelle styrker, bygger en lille samling og portefølje for at lancere dig i designindustrien efter eksamen.

Bliv involveret i branchen

Du vil drage fordel af vores forbindelser med modebranchen og tæt på London. London er en af verdens mode hovedstæder, kendt for at gyde innovation og talent. Udover at arbejde på egne trusser har du chancen for at arbejde på branchebaserede projekter med førende designere. Gæstehøjttalere kan dække en række områder fra mode design, kostume, styling, mærke rådgivning og Fashion PR.

Du vil udvikle levende udstillinger og modeshows for at vise dit arbejde og netværk med branchefolk.

Flere placeringer, flere valgmuligheder

Bucks er et Placements Plus-universitet. Så uanset hvilken grad du gør, kan du være sikker på, at der vil være masser af industrielle relevante muligheder, der tilbydes, for at hjælpe dig med at komme ind på dit valgte område.

Vi vil også forberede dig på arbejde på forhånd, med særlige færdigheder til jobtræning, yderligere styrke dit CV, og bygningskompetencer arbejdsgivere vil værdsætte. Som anerkendelse af værdien placerer vi på disse færdigheder, vi har indarbejdet denne erfaring i din studietid.

Placements Plus handler om at hjælpe dig med at få nogle værdifulde oplevelser under dit bælte, mens du er studerende. At øge dine valg senere, og hjælpe dig med at få det kandidatniveau, du ønsker.

Kursusdetaljer

UCAS-kode: W230

Vores hold af forelæsere er alle erfarne designere, nuværende branchefolk og forskere. De arbejder i spidsen for tendenser, teknikker og industriens behov. Du vil arbejde på branchestandardudstyr, der lærer de nyeste teknikker og fremtidsspecifikke metoder til modehåndværk. I vores workshops får du en-til-en undervisning, der arbejder tæt sammen med undervisere, specialteknikere og sammen med medstuderende.

Lav innovative designs i vores professionelle standardstudio og workshops

Dette kursus er 75% praksisbaseret, så du får rig mulighed for at udvikle dit emne gennem en praktisk, eksperimentel tilgang. Dette indebærer adgang til workshops for at understøtte designprocessen.

Med dit eget personlige arbejdsområde kan du drage fordel af at være en del af vores pulserende og dynamiske designstudiosamfund. Herfra har du fuld adgang til alt udstyr, du har brug for. Vi har brugt en masse kærlighed og omsorg for at gøre Red Shed til det perfekte kreative rum. Vi har en af de bedst udstyrede værksteder i landet og et team af dedikerede teknikere. Du vil mestre materialer, både gennem traditionelle metoder og ved hjælp af digital software.

Få erfaring med at arbejde på live trusser på campus

Takket være vores nærhed til London kan du besøge nogle af verdens bedste butikker, gallerier og museer til inspiration. Du kan arbejde med designere i og omkring hovedstaden og få erfaring med at tilpasse sig udfordringerne ved at arbejde i en virksomhed. Studerende vil have mulighed for at blive bemærket på vores London grad show.

Hvad er kursets adgangskrav?

Et typisk tilbud vil være en UCAS Tariff score på 80. Der kræves mindst to fulde A-niveauer (eller tilsvarende). Hver ansøgning behandles individuelt.

Ved gennemgang af din ansøgning kan du blive inviteret til et interview.

Ansøgere, der ikke opfylder minimumskravene til det treårige bachelorprogram eller dem, der ikke føler sig fuldt forberedt til en uddannelse, kan ansøge om et fireårigt program, herunder et grundår.

Kursusmoduler

Modulkort

Dette modulkort giver en liste over de moduler, der udgør dit kursus.

Hvert modul er et bestemt antal kreditværdier (typisk enten 15 eller 30 point for bacheloruddannelser). Obligatoriske (eller 'core') moduler dækker nøglefaglig viden, mens 'option'-moduler giver dig mulighed for at udvikle dine egne interesser. For et fuldtids kursus skal du tage moduler på i alt 120 point på hvert niveau af kurset. Antallet af valgmuligheder du kan tage afhænger af antallet af obligatoriske moduler på hvert niveau. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan dit kursus er struktureret via Academic Advice-siderne.

Vores undervisning er informeret af forsknings- og arbejdsgiverkrav, og moduler ændres jævnligt for at afspejle udviklingen inden for fagområdet. Derudover er der muligvis ikke tilbud om, hvor vi ikke har tilstrækkeligt mange studerende interesseret i et option modul. Hvis et option modul ikke løber, vil vi rådgive dig så hurtigt som muligt og hjælpe dig med at vælge et alternativt modul.

Modulerne på dette kursus er som følger:

År 1 Moduler

 • Kritiske og historiske studier - Historisk og kritisk tænkning
 • Materialer og processer
 • Design, teknikker og koncepter
 • Portefølje

År 2 Moduler

 • Design og markedsbevidsthed
 • Live Industry Project
 • Udstilling og fremme
 • Kontekstuelle studier 2

År 3 Moduler

 • Kritiske og historiske studier - Afhandling
 • Endelig samling
 • Kontekstuel rapport

beskæftigelsesegnethed

Hvad er mine karrieremuligheder?

Vi sørger for, at du har alle de færdigheder, du har brug for til at starte en karriere i mode. Med vores fokus på håndværk og færdigheder gradueres du med en solid forståelse af sektoren.

Du vil drage nytte af vores forbindelser med modebranchen, der giver mulighed for at arbejde på live-projekter og høre fra branchefolk. Du kan også få mulighed for at deltage i branchekonkurrencer.

Der er en bred vifte af karrieremuligheder, som Fashion Designer, Pattern Cutter, Garment Technologist, Produktudvikler, Entreprenør, Mode Køber, Visual Merchandiser, Retail Management, PR, Presse og medier, Events og produktionsorganisation eller Fashion Styling.

Kandidater kan også vælge at videreudvikle mode i en postgraduate kursus.

Hvordan vil du hjælpe mig med at forberede min fremtidige karriere?

I hele din tid med os hjælper vi dig på ruten til din valgte karriere. Vi hjælper dig med at udvikle vigtige færdigheder og opmuntre dig til at blive initiativrige, beskæftigelsesmæssige og gode ledere.

Vi opfordrer vores studerende til at ansøge om praktikophold under universitetsferien, hvilket giver dig mulighed for at udvikle dine færdigheder i en arbejdsbaggrund. Vores moduler og undervisningskompetence vil hjælpe dig med at blive mere selvstændige som lærer og mere sikker på din disciplinkundskab.

Vi hjælper dig også med at finde beskæftigelse efter eksamen.

The Big Deal

På Bucks tror vi på at sætte vores elever først. Derfor har vores Studerende Union udviklet vores eksklusive Big Deal-pakke. Vi er det eneste universitet i Storbritannien, der tilbyder gratis adgang til et så varieret og spændende udvalg af aktiviteter - alt for at berige universitetets oplevelse.

Vi tilbyder gratis begivenheder og underholdning, yderligere færdigheder workshops, sport, fritidsaktiviteter, samfund og betalte student rep ordninger. Alt hos en af de 10 bedste studerende i Det Forenede Kongerige. Det er en big deal!

Gebyrer

Hvor meget koster det

 • Fuldtidshjem og EU, september 2019: £ 9.250 pr. År
 • Full-time International, september 2019: £ 12.000 pr. År
 • Fuldtidshjem og EU, februar 2020: £ 9.250 pr. År
 • Full-time International, februar 2020: £ 12.000 pr. År

De fleste kurser vil indebære nogle ekstra omkostninger, der ikke er dækket af dine gebyrer.

Du kan få gavn af økonomisk støtte gennem et stipendium eller stipendium i løbet af din tid som studerende.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Bucks New University »

Senest opdateret May 14, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Feb 2020
Duration
3 år
Fuldtid
Price
9,250 GBP
(Fulltid Hjem og EU, september 2019: £ 9.250 pr. År; Fulltid International, september 2019: £ 12.000 pr. År; Fuldtid Hjem og EU, februar 2020: £ 9.250 pr. År; Fulltid International, februar 2020: £ 12.000 Per år.)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Feb 2020