Read the Official Description

Oversigt

Dette kursus henvender sig til studerende, der har gennemført en fond grad eller tilsvarende og ledere eller håbefulde ledere i flyselskabet og lufthavnen industrien. Designet til at udvikle dine ledelsesmæssige og lederevner, vil programmet gøre det muligt for dig at blive en mere effektiv leder på arbejdspladsen. Derfor er vurderinger metoder er forbundet med dette kursus i vid udstrækning baseret på arbejdspladsen.

Kursets indhold

Forskningsmetoder 3, strategisk ledelse, Managing People, Luftfartssikkerhedsagentur, afhandling.

Læring og evaluering

Du vil lære gennem en række forskellige metoder, herunder forelæsninger, seminarer, praktiske øvelser, workshops, gæstetalere og besøg, uafhængig forskning og personlig udvikling. Vurderingen sker gennem casestudier, præsentationer, forskningsrapporter og et forsknings-afhandling.

Karriere og progression muligheder

Ved en vellykket gennemførelse af dette kursus kan du ansøge om praktikant ledelse eller ledende stillinger på alle områder af flyselskabet og lufthavnen industri, både i Storbritannien og i udlandet. Med tilfredsstillende akademiske præstationer, kan du også vælge at gøre fremskridt på til en passende kandidatgrad.

Dette kursus er leveret i samarbejde med Teesside University.

Program taught in:
Engelsk
Newcastle College

See 4 more programs offered by Newcastle College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019