BA (Hons) Fodboldtræning (blandet)

Generelt

Program beskrivelse

Denne grad lanceres i september 2020. Med forbehold af validering.

Oversigt

  • Blended Delivery (Online plus Wembley eller Etihad Campus)

BA (Hons) Football Coaching (Blended) -uddannelsen er designet til dem, der ønsker at øge deres viden og forståelse for at arbejde i fodboldcoaching-indstillinger. Ud over at give muligheden for at udvikle coachingpraksis giver programmet muligheder for at engagere sig i en række understøttende områder, såsom spillercouting og rekruttering, psykologiske og sociologiske overvejelser, ernæring og konditionering, talentudvikling, teknisk og taktisk opmærksomhed, reflekterende praksis og præstationsanalyse. Det er ideelt til aktuelle fagfolk, der arbejder inden for fodboldbranchen, der foretrækker en mere fleksibel leveringsform i stedet for et rent campusbaseret program.

Ved at have mulighed for at lære af komforten i deres eget hjem eller arbejdsplads, vil programdeltagerne være i stand til at opnå en yderligere kvalifikation for at forbedre deres karriereudsigter i et format, der tilbyder fleksible timer og chancen for at diktere deres egen balance mellem arbejdslivet og passer omkring andre forpligtelser.

Dette program er en blandet grad, hvilket betyder, at størstedelen af dine studier finder sted online gennem UCFB dedikerede online hub. Der vil dog være mulighed for at lære på campus på enten UCFB Wembley, London eller UCFB Etihad Campus, Manchester, i to uger af hvert studieår.

moduler

Dette program er i øjeblikket underlagt validering. Modulerne annonceres, så snart graden er valideret.

Planlagte moduler vil dække emneområder som spejder og rekruttering af spillere, psykologiske og sociologiske overvejelser, ernæring og konditionering, talentudvikling, teknisk og taktisk opmærksomhed, reflekterende praksis og præstationsanalyse.

Adgangskrav

Standardindgangskravene til programmet er som følger:

Ansøgere vil blive bedt om at opnå 112 UCAS-point under UCAS-pointordningen. Erhvervserfaring og branchekvalifikationer kan vurderes for ansøgere uden de nødvendige UCAS-point.

Derudover ville det være fordelagtigt for kandidaterne at allerede have et FA-niveau 1 og endnu mere så arbejde mod et FA-niveau 2 eller tilsvarende kvalifikationer.

Alle ansøgere får oplysninger, der vedrører de studerendes tjenester, som de kan komme i kontakt med, hvis de har brug for yderligere support eller rådgivning, samt oplysninger, der er relateret til passende stipendier og midler.

Ansøgere fra ikke-flertal engelsktalende lande vil blive bedt om en engelsk kvalifikation, der tester tale, lytte, læsning og skrivning og vil blive bedt om at opnå et IELTS på 6,0 (5,5) eller tilsvarende.

Hvordan man ansøger

UCAS-koder:

Online kursuskode: FCB1
Institution: U10
Campus: W eller E

Karriereudsigter

Karriereudsigter for kandidater fra BA (Hons) Football Coaching (Blended) UCFB på UCFB inkluderer fodboldtræning inden for fodboldklubber. Studerende vil måske også ønske at ansøge om mere traditionelle forretnings-, sportsledelses- eller lederroller på grundlag af kandidatattributterne, de har udviklet gennem hele programmet.

I løbet af programmet får UCFB kendskab til den enkelte studerendes behov og forventninger. Dette muliggør individuel støtte omkring hver enkelt studerendes karriereudvikling. I sidste ende vil dette hjælpe dem med at finde deres plads i fodbold- og sportsbranchen. For dem, der ønsker at forlænge deres studier ved afslutningen af deres grad, tilskyndes mulighederne for at studere på kandidatniveau.

Gebyrer

  • UK / EU-studerende: £ 9.250 om året
  • Internationale studerende: £ 14.250 om året

Ekstra omkostninger
Blended learning: Der vil være omkostninger forbundet med at deltage i UCFB 's campus for de koncentrerede klasser som en del af den blandede læring. Disse omkostninger inkluderer rejse, indkvartering og næring.

Senest opdateret Jan 2020

Om skolen

A World First in Higher Education, UCFB offers university degrees in the football business and wider sport and leisure industries.

A World First in Higher Education, UCFB offers university degrees in the football business and wider sport and leisure industries. Minimer
London , Manchester , Burnley , Wembley + 3 Mere Mindre