Read the Official Description

BA (Hons) grafisk design

Hvorfor studere med os?

Det er en trist sandhed, at på mange andre institutioner, studerende sjældent ser deres vejledere på grund af enorme gruppe størrelser og ofte har begrænset adgang til studie rum, teknologi og ressourcer - heldigvis er vi meget forskellige! Vi ved, at små årgange er bedst, og så vi rekrutterer omkring halvtreds studerende hvert år. Det betyder, at du ser os regelmæssigt og modtage en massiv mængde af regelmæssig tutor støtte og feedback. Vi mener også, at du skal arbejde fra et studie base. I vores tilfælde er det en enorm, moderne, dynamisk, veludstyret, multi-fungerende rum, hvor alle år af vores kursus lykkeligt mix, dele ideer og inspirere hinanden.

Vores kursus er omhyggeligt sammensat, der starter ved første principper, så du kan udvikle sig hurtigt med innovative projekter trusser, tekniske workshops, hyppige studio forelæsninger, praktiske demonstrationer og besøg fra professionelle designere.

Vi elsker grafisk design, og efter at have studeret med os, vi er sikker på du vil føle det samme. Endnu vigtigere er, vil du bruge denne passion for at producere spændende design på tværs af en bred vifte af traditionelle og digitale medier, der viser dine evner, engagement, alsidighed og kreativitet til potentielle arbejdsgivere.

Hvad kan dette kursus føre til?

Vores formål er at hjælpe dig med at opgradere som en fleksibel, fuldt forberedt, meget motiveret, professionel designer. Faktisk bare den type person, de kreative erhverv skriger efter.

Vi er meget vellykket på, hvad vi gør, og vores kandidater går på at arbejde for nationale og internationale design og reklame konsulentvirksomheder, multi-media agenturer, tv-selskaber, forlag og magasiner.

Vores ry for ekspertise i undervisningen af ​​typografi og magasin design betyder, at der hvert år en række af vores kandidater er headhuntet af de store magasin forlag herunder Future Publishing, IPC og Condé Nast.

Vi har også haft stor succes i en verden af ​​multi-media design - to af vores studerende vinder stærkt værdsatte job på MTV som designer / animatorer og Ryan Young og Lee Freeman arbejder nu på den innovative London reklamebureauet sælge! Sælge!

Fredrik Öst og Magnus Berg tilbage til deres hjemland Sverige for at starte deres egen, meget individuelle, tværfaglig designvirksomhed Snask, et design studie, som nu er så vellykket og berømt, kan du købe en bog om dem!

2014 nyheder, priser og job

I år vores studerende blev optaget med en bred vifte af levende projektarbejde.

Luvena Petty skabt en komplet identitet og website for TV antikviteter ekspert Paul Laidlaw nye auktionshus. Ford Mason skabte emballagedesign for TMR revolutionerende nye "Aftryk", mountainbike greb og Ruth Fogden oprettet en hjemmeside for en stor virksomhed vedvarende energi.

Josh Ford oplevede sit arbejde for Bjørn Alphabites vinde en YCN award.

Som for at besøge højttalere, Gary Bovill og James McCarthy, som er både Cumbria kandidater, besøgte os. Gary arbejder nu på Energy Design Studio i London og James er en ledende designer på Drumbeat Creative i Manchester.

Vi hilste også grafisk illustrator Nik Holmes og den vidunderlige Jill Calder, der kom til at tale om hendes seneste illustration arbejde.

Måske den mest mindeværdige besøg af året var den triumferende tilbagevenden til deres tidligere University of Snask s Freddie og Magnus som ikke kun gav en forelæsning, men også medbragt et rockband (som du gør)!

Som for job, i et udfordrende økonomisk klima, har vores 2014 kandidater været utroligt vellykket på hurtigt at få gode job i designbranchen. James Cope værker for Benoy, Jasper Van LOOVEREN Baines tiltrådte PMN Gruppen, Adam Norfolk er på Turley, Luci Ormrod er aa designer hos Foot Asyl, Luvena Petty er in-house designer hos UCSU, Josh Ford arbejder for Cox Motor Group, Debbie Nixon er på Colour Media, Samantha Davison arbejder for Chic Magazine, Samantha Priestley er en designer på Caterite, Ami Swift er med Fleishman Hillard og Ruth Fogden er Neomam.

Ressourcer og faciliteter

Vi er utroligt stolte af vores fantastiske, stort og veludstyret studie rum. Den indeholder over firs Mac arbejdsstationer, lille tutorial og foredrag rum, personale kontorer, og masser af plads til de studerendes arbejde baser. Det har også den fordel at have en in-house Reproduktionsgrafik afdeling for alle dine print behov. Dine fordele ved at arbejde sammen med studerende fra alle år af kurset er enorme og blandingen skaber et inspirerende, dynamisk, stimulerende og konstant skiftende miljø.

I modsætning til de fleste andre universiteter, mener vi også, du bør være i stand til at udnytte eventuelle tekniske områder dit projektarbejde kan kræve. Vi sørger for, at du har adgang til it-undervisning laboratorier, animation suiter, grafik studios, flytte billedredigering suiter, træ, metal og plast workshops, tekstil studios, fotografering studios og selv vores keramik afdeling! En af vores elever selv konverteret en campingvogn til en rejse moderne design galleri ...

Undervisning, Vurdering og læring

Vi mener, at vurderingen er ikke enden, men begyndelsen på processen med at lære. Feedback kan komme ikke kun fra undervisere, men også fra deres jævnaldrende, eller den studerende selv.

resumé Kursus

Kort sagt, er vores mål at give dig den erfaring, tillid og kreative evner til at give dig mulighed for at skille sig ud fra mængden, når du opgraderer. Vi er gode til det, vi laver, og vi har en fantastisk rekord for at få de studerende i arbejde. Du er med os i tre år, men det er, hvad du opnår, når du opgraderer det er virkelig vigtigt.

Under Year One, der arbejder tæt sammen med personalet i et professionelt studie miljø bygger vi din selvtillid og hjælpe dig med at udvikle dine ideer ved at kigge på alle aspekter af design gennem en række fantasifulde trusser, der er rettet centrale temaer, problemstillinger og tekniske færdigheder. Disse temaer undersøges nærmere i et integreret design teori modul. Vi er kendt for vores undervisning i tegning (herunder liv tegning) og typografi, og du også udvikle dine todimensionelle og levende billeder færdigheder ved hjælp vores state-of-the-art digitale ressourcer og tekniske workshops.

Vi er radikalt forskellige fra de fleste universiteter, som vi giver dig omfattende feedback og rådgivning, mens dit projekt arbejdes (ikke bare vente, til et modul er færdig), og ved at køre projekter, der afspejler tempoet i den "virkelige verden". For eksempel vores første års studerende komplet omkring ti studio projekter pr semester og modtage feedback på hver enkelt som det præsenteres. De fleste studerende er nødt til at nøjes med en gennemsnitlig sektor af kun tre projekter pr semester.

I år to, du tackle en række vidtrækkende design problemer, få specialiserede færdigheder, som du dækker corporate identitet, illustration, markedsføring og salgsfremmende arbejde, information, bog, et blad, film, tv og web-design. Dette omfatter at designe og bygge din egen online portfolio - afgørende i overgangen fra uddannelse til beskæftigelse. Du arbejder også med professionelle designere, til at rejse designstudier og besøge relevante udstillinger. Ved udgangen af ​​året din oplevelse, dygtighed og ambitioner bør sikre du har udviklet en stærk følelse af dit valgte område af grafisk design.

År Tre giver dig frihed til at udforske en personlig tilgang til design, som hjælper dig med at opbygge en portefølje passende at dine karrieremål. Arbejdet vil omfatte en række internationale konkurrencer, tutor-sæt projekter og bor uden trusser. I sidste ende du udvikle selvstændige forhandlede projekter giver dig mulighed for at vise designverdenen, hvor god du er. En professionel udvikling modulet understøtter din overgang fra studerende til professionel og omfatter et praktikophold, som kan hjælpe dig med held starte din karriere som praktiserende designer.

Ikke helt klar til år 1?

Mange af de studerende, vi accepterer på 1. år af kurset har normalt studeret for en Foundation Diploma eller en National Diploma i Kunst og Design (eller tilsvarende). Nogle ansøgere fra andre baggrunde (f.eks forlader skolen, eller folk, der vender tilbage til uddannelse) kan kræve yderligere tid og støtte til at hjælpe dem videre til grad niveau uddannelse - det er, hvor instituttet indtastning (kendt som 'År 0 ") kommer i.

Denne specialist, forberedende år, vil give dig en bred vifte af understøtte praktiske, tekniske og teoretiske færdigheder. Du oplever en bred vifte af projektarbejde og har omfattende induktioner i stort set alle vores tekniske workshops. Tempoet er hurtig, projekterne er sjove og en vellykket gennemførelse af "År 0" giver dig automatisk progression til 1. år af BA (Hons) Grafisk Design kursus.

adgangskrav

240 UCAS toldmæssige point

Kredit og UCAS krav

  • UCAS kode: W210
  • UCAS punkter: 240
Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by University of Cumbria »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sep. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date

University of Cumbria - Snask founders return to University of Cumbria