Læs den officielle beskrivelse

Dette program fokuserer på kommunikation af ideer og information til trykte og digitale medier. Integration traditionelle design principper med ny medieteknologi, får de studerende de færdigheder og viden afgørende for en succesfuld karriere i den kreative industri.

Eleverne opfordres til at udtrykke tanker gennem en forståelse af visuel perception, kontekst og form billede gør, typografi, fotografi og levende billeder og interaktive digitale medier. Studerende udforske en række forskellige medier og udvikle specialiserede kompetencer i overensstemmelse med deres egne personlige ideer og ambitioner. Studio-baserede undervisning og tekniske workshops er suppleret med kontekstuelle og professionelle studier.

Praktiserende designere bidrager hele programmet til at holde de studerende up-to-date med nuværende design praksis og teknologiske forandringer. Skolens Institut for Kommunikation Media for Design er medlem af Design & Art Direction College Network. Studerende udstilling på nyt blod og freerange graduate grad viser.

Universitetet investerer £ 76.000.000 i en ny bygning til at huse campus bibliotek, tv-studier og akademiske faciliteter discipliner, herunder arkitektur, design og konstruktion. Stockwell Street er en kort gåtur fra Greenwich Campus og dette program vil blive leveret der fra 2014.

Målene for programmet er:

  • Opfordre dig til at udforske visuel kommunikation i et mangfoldigt og tværfaglig måde
  • At udvikle dine kreative og æstetiske sensibilitet i et rigt og varieret miljø
  • For at sikre den kreative proces og udvikling af håndværk og tekniske færdigheder er centrale for undervisningen
  • Til at udstyre dig med den viden og forståelse af de kritiske og kulturelle dimensioner af din disciplin
  • At udvikle din kommunikation og information færdigheder og den kritiske bevidsthed kræves for at formulere din læring.
Program undervist i:
Engelsk

Se 58 flere kurser fra University of Greenwich »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 4 år
Deltid
Fuldtid
Price
- UK / EU; £ 11.200 for internationale studerende
Deadline
Efter placeringer
Efter dato