Read the Official Description

Dette program vil give dig mulighed for at kombinere studiet af filosofi og historie. Du vil studere på Greenwich World Heritage Site, selv en levende arv af britisk videnskabelig, maritim og kejserlige historie, samt et blomstrende multikulturelle center for moderne Storbritannien. Den vej udforsker en bred vifte af historiske emner, fra globale begivenheder til fællesskabet historie, og fra hekseri til verdenskrigene. Du vil også deltage med en tradition for at tænke over de grundlæggende problemer i viden og eksistens. Du vil få et aktivt engagement med de spørgsmål, der ligger i selve kernen af ​​vores eksistens: spørgsmål om sandhed, mening, væsen, magt og begær. Lige så vigtigt er evnen til at genkende og udfordre de grundlæggende præ-formodninger underliggende et system af tanker, og åbenhed over for forholdet mellem filosofi og andre discipliner.

De overordnede mål for programmet er:

  • At give næring til udvikling af åbne, kreative og kritiske tænkere, der er i stand til at anvende disse kvaliteter i sindet i en række intellektuelle sammenhænge
  • At give de studerende en væsentlig grundstødning i moderne britisk, europæisk og verdenshistorie foruden en forståelse af den værdi og rolle i filosofi tværs af en række praksisser og emner.
Program taught in:
Engelsk

See 58 more programs offered by University of Greenwich »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
- UK / EU; £ 11.200 for internationale studerende
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date