Read the Official Description

Specielt designet til at bevæge sig med tendenserne i moderne arrangementer, Backstage Academy Levende Visual Design og Produktion BA (Hons) Kurset er bredt anerkendt som en pioner inden for den levende begivenheder industrien.

Live-produktion er en stadig mere fremtrædende marked, og vores fuld tid, har treårige kursus blevet modelleret sammen høje billet industri firmaer som d3 Technologies, FIX8Group, Green Hippo, PRG XL Video og Panasonic for at give næring til lovende studerende ind industri- ready fagfolk.

Kurset leder er ingen anden end Shannon Harvey, en inspirerende amerikansk-fødte industri gæv hvis kundeliste omfatter mærker en Louis Vuitton, Heineken, Jaguar og Nike, arbejder på projekter, der fortsat tage ham rundt om i verden. Hans viden, vision og infektiøs lidenskab for fremtiden for visuel produktion gør dette kursus helt unik, præsentere de studerende med et transportbånd af nye udfordringer i overensstemmelse med den evigt skiftende landskab af den professionelle branche.

Sideløbende deres studier, er studerende gives mulighed for at leve livet for en vellykket visuel produktion professionelle, og kan forvente at rejse sig i løbet af deres tid på Backstage Academy. Faktisk har selvfølgelig projekter og betalte placeringer taget elever så langt som Prag og Taiwan i de seneste måneder og er planer om mere international arbejdserfaring i 2016.

Ved siden af ​​de utrolige muligheder dette kursus tilbyder i løbet af dine år med os, Backstage Academy er alt for klar over betydningen af ​​det endelige mål, og er stolte af at pleje højt kvalificerede, industri-ready kandidater, der er fuldt forberedt til de daglige udfordringer i arbejdet i verden af ​​visuel produktion. Vores tætte arbejdsrelationer med en række store virksomheder inden for branchen giver vores kandidater uovertruffen adgang til kandidater roller tæt på linje med deres ambitioner.

Kvalifikationer er fuldt valideret af University of Bolton og oplysninger om hver af vores spændende moduler kan findes nedenfor.

Hvorfor studere dette kursus?

Levende Visual Design og Produktion BA (Hons) er blevet skabt for at imødekomme stigende arbejdsgivernes krav til dygtige visuelle fagfolk inden for de live events og kreative industrier. Kursets indhold er udviklet i samarbejde med en række partnere i erhvervslivet, herunder d3 Technologies, FIX8Group, Green Hippo og XL Video at opfylde behovene i denne spændende og hurtige industri. Dette er et voksende marked med dagens live events bliver stadig mere visuelle, kunstneriske og kompleks som forskud i ny teknologi skaber nye muligheder inden for belysning og video. Som en visuel produktion specialist vil du være i stand til at tage et projekt igennem fra koncept og design til levering på stedet i en række forskellige indstillinger, herunder, festivaler, shows, stadion ture og kunstinstallationer. Dette kræver en kombination af færdigheder, som trækker på de undervises i traditionelle fag som design, kunst, fotografi, indhold design, event management, multi-media, fysik, grafik og lysdesign.

Karriere

Den viden og de færdigheder, du får på dette kursus vil kunne overføres på tværs af en række brancher, fra levende musik, teater og opera, til film og tv, og arkitektoniske installationer. Du vil opgradere med evnen til at producere imponerende belysning og video visuals ved hjælp af de nyeste teknikker, hvilket gør dig meget beskæftigelsesegnede til en karriere i visuel produktion. Kandidater er allerede i høj efterspørgsel efter produktion, Producent, og udlejning virksomheder over hele verden. Arbejder som freelancere eller som direkte ansatte disse personer allerede overstiger forventningerne til beskæftigelsen.

Moduler

År 1:

 • Professionelle kvalifikationer til Visual Production Industri
 • Visuel Produktion Værktøjskasse grundlæggende teknikker
 • Koncept og -udvikling
 • Experiential Technologies - Design
 • Experiential Technologies - Hardware
 • Showtime Basics

År 2:

 • Industri Placering
 • Visuel Produktion Værktøjskasse - Indhold
 • Kreativ forskning
 • Vis Technologies
 • Contemporary Issues for Visual Production

År 3:

 • Visuel Produktion - Design
 • Experiential Technologies - System Design
 • Showtime Anvendt Projektledelse
 • Arbejde projekt
 • Major Project

Vurdering

Samt traditionelle foredrag, seminarer og selvstudier din læring vil blive forbedret med besøg fra gæstetalere og masterclass seminarer fra brancheeksperter, internationale casestudier, workshops og endnu vigtigere muligheder for at arbejde på levende projekter som en del af både praktiske moduler og praktik; giver dig unikke indsigt og en grundig forståelse af den visuelle produktion industrien opererer på de internationale markeder og i en række sektorer. Evaluering er via en række metoder, fra at udvikle en portefølje af dit arbejde og færdigheder, til praktiske vurdering og forskningsprojekter.

LiveVisualDesign101

Indlæggelser kriterier

For 2017 post

Du vil normalt have fem GCSE i lønklasse C og derover, til også at omfatte afleveringer i engelsk sprog, matematik og videnskab. Derudover vil du: Enten har 104 UCAS point fra mindst to A-niveauer i alle fag, eller BTEC nationale kvalifikationer i Creative & Digitale Medier, Productions Arts (Theatre Technology), eller lignende.

Eller hvis du ikke har 104 UCAS point, men har minimum to års relevant industri baseret erfaring, sammen med en portefølje af kreativt arbejde (fotografering, animation, produktion design eller lignende), så vi kan stadig være i stand til at tilbyde dig et sted underlagt du udfylde en diagnostisk vurdering og deltage i en samtale.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, vil du har brug for IELTS 6,0 eller tilsvarende.

Hvordan man ansøger

Ansøgerne rådes til omhyggeligt at læse alle de vigtige oplysninger om at ansøge om en plads på Backstage Academy før anvendelse og acceptere ethvert tilbud. Dette kan findes på vores partner Universitets hjemmeside ved at klikke her - www.bolton.ac.uk/Admissions Applikationer normalt foretages via UCAS. Når du udfylder din UCAS ansøgning, kan du tage særligt hensyn til din personlig bemærkning, da dette er det primære grundlag, hvorpå vi vælger ansøgerne. Særligt hensyn vil blive givet til dem, uden de nødvendige faglige kvalifikationer, men som er i stand til at demonstrere relevante praktisk erfaring. Vi kan desuden invitere dig til at deltage i et interview. Vores interview proces er afslappet og uformel; det er din chance for at fortælle os alle om dine oplevelser, stille spørgsmål og for os at sørge for kurset er det rigtige for dig. Vi forsøger at sørge for, at de nuværende studerende er klar til at diskutere deres oplevelse af forløbet med dig.

Ansøgninger om dette år

Venligst ansøge gennem UCAS (den universiteter og colleges Indlæggelser service) for indrejse i september.

Det elektroniske ansøgningsskema og vejledninger er tilgængelige på UCAS hjemmeside.

Du kan søge om op til fem kurser gennem UCAS (på samme eller forskellige institutioner) for et gebyr på £ 23. Alternativt, hvis du kun ønsker at søge om et enkelt kursus på en enkelt institution derefter en reduceret ansøgerens gebyr på £ 12 er gældende.

Du skal bruge følgende oplysninger for at fuldføre din UCAS ansøgningsskema:

 • Institution Kodenavn: BOLTN
 • Institution kodenummer: B44
 • Kursus Code: W990

Ansøgninger om næste år og fremefter

Venligst Tilmeld dig, og vi kan sende dig oplysninger om åbent hus, opdateringer om kurset og oplysninger om, hvordan og hvornår de skal anvende.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by Backstage Academy »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
9,000 GBP
per år
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date